Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 7. července 2017

Novinky, sojka

Stáří ctěte, mládí braňte

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dívejte se pozorně kolem sebe. Nechytejte se zbrkle první lepší příležitosti a nabídky. Hlavně pokud jde o výběr zaměstnání nebo volbu obchodního partnera. Nedejte se omámit povrchními dojmy a zdánlivě vysokými zisky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neodkládejte odpověď na úřední dopis, čím dříve zareagujete, tím lépe pro vás. Neslibujte, že své povinnosti splníte ještě dnes. Je mezi nimi jedna, která vám dá pořádně zabrat. Nesmíte si připustit, že něco nezvládnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozhodnutí a kroky, třebaže učiněné ve spěchu a shonu, budou překvapivě účinné a trefné. Svojí přízní vás obdaří více lidí než obvykle. Berte to jako příležitost dokázat něco, o co již dlouho, zatím  marně, usilujete.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Kolega nebo známý, mimořádně namyšlený, se vás pokusí přemluvit k spolupráci. Zvažujte svoji odpověď.  Porovnejte, jaké by to znamenalo plusy a minusy. Očekávejte důležité zprávy týkající se někoho z příbuzných.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Můžete polevit, důležitá není rychlost, ale dokonale a včas odvedená práce. Nerozčilujte se, budete-li muset zůstat ve firmě pár hodin přesčas. Nadřízeným vaše odpovědnost a důslednost neunikne. Poznáte to na výplatní pásce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nesplní se jedno vaše přání, ale neztrácejte naději. Může jít o zkoušku vaší trpělivosti a vytrvalosti. V dálce se objevují slibné perspektivy. Příliš důvěřujete lidem bez toho, že byste je dobře poznali. Připravte se na určité rozčarování.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Drobnou změnu si vyžádá váš dnešní plán. Je to příležitost prokázat improvizační schopnosti a organizační talent. Uplatí se i vaše výřečnost. Vyjde vám flirt s někým, na koho už dlouho tajně myslíte. Zájem je oboustranný.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do realizace nápadů, které se vám rodí v hlavě, se můžete pustit už po obědě. Hlavně nic neuspěchejte. Je zbytečné dobývat se do dveří, které se vám už brzy otevřou dokořán. Nová etapa vaší kariéry vypadá zajímavě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Mars vybízí k větší aktivitě. Vyplatí se pokračovat v tvůrčích změnách, které před vámi otevřou nadějné perspektivy. Rozhodně se však vyhněte jakékoli konfrontaci a měření sil. Dosažení cíle vám usnadní pár kompromisů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedá se uniknout drobným sporům ohledně rozdělení povinností. Zkuste zachovat klid, k tomu, abyste někoho jasně převálcovali, nemáte dost sil.  Potkáte osobu opačného pohlaví, přesně váš typ. Objevíte rozdíl mezi opravdovým citem a vášní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konkurence a nepřátelé si na vás brousí zuby. Musíte být neustále ve střehu a důkladně analyzovat i zdánlivé maličkosti. Většinu útoků odrazíte díky pozitivním vibracím Marsu. Jisté ztrátě a zklamání se však nevyhnete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

K cizím záležitostem přistupujte s velkou rezervou. Nestojí za to příliš se angažovat, vaše snaha může zůstat nepochopená. I zdánlivě nevinný úřední dopis v sobě může skrývat čertovo kopýtko. Raději si o jeho obsahu popovídejte s někým, kdo se vyzná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám