Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 17. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejžárlivější bývá ten nejproradnější

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohádáte se s kolegou, který bude chtít odejít domů před koncem pracovní doby a svoje povinnosti nestydatě přenechat vám. Vaši hádku nepůjde přeslechnout, bavit se bude celé širé okolí. Sledujte čas, jinak zmeškáte důležitou schůzku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Před jízdou veřejnými dopravními prostředky si zjistěte, jestli nedošlo k změně trasy. Byla by to hodně trapná výmluva. Obchodní partner, stejně jako vaše láska by se vám vysmáli. Sebemenší zpoždění vám nadělá problémy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Šanci na jistý vedlejší příjem vám pokazí podezřívavost partnera. Propukne u něho žárlivost, kterou jen tak nepotlačí. Vaše argumenty ho ani v nejmenším nepřesvědčí. Spíše se dá očekávat, že začne neskutečně zuřit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Výhodnou koupi vám dohodí kamarád se širokými společenskými kontakty a bohatými podnikatelskými zkušenostmi. Byla by škoda toho nevyužít. Něco takového se nemusí hned tak dlouho opakovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zaujmete někoho, o kom se ví, že je velice, velice náročný. Bezesporu vás to potěší, ale nyní půjde hlavně o to, si jeho pozornost a obdiv udržet. Konstelace Merkuru s Neptunem předpovídá, že to nebude vůbec snadné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neztrácejte optimismus. Současné potíže jsou přechodného rázu. Již během dne se objeví první jasný signál, že z nejhoršího jste venku. Máte-li novou známost, musíte se před ní ovládat. Stačí málo a přestane vám důvěřovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Spoustu sporných věcí byste měli zkusit projednat během oběda v uznávané, kvalitní restauraci. Planety slibují, že druhá strana spolehlivě změkne a záhy vám bude zobat z ruky. Sportovci mají šanci oslnit nevšedními výkony.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kolektiv spolupracovníků překvapíte tím, s jakým klidem zareagujete na kanadský žertík známého firemního vtipálka.  Málokdo včetně vás však tuší, že ještě do konce pracovní doby budete mít příležitost mu to oplatit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Než byste se měli s někým nudit, rovnou jeho pozvání na večerní posezení slušně odmítnete. Uděláte jen dobře. Na poslední chvíli se naskytne příležitost zúčastnit se malé oslavy u starých známých. Těžko budete doma před půlnocí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Odmítnete se zúčastnit obchodní schůzky nebo pracovní porady, které se zúčastní osoba, kterou nejenže upřímně nesnášíte, ale zároveň ji považujete za naprosto nekompetentní. Bohužel se svým názorem zůstanete osamoceni.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Podaří se vám zmást, možná až rozhodit partnera, který upřímně nesouhlasí s některými vašimi posledními kroky. Nebylo by dobré hnát věci do krajnosti. Pokud vám na něm opravdu záleží, je nutné držet se zpátky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše láska potřebuje rozptýlit, touží po nových zážitcích. Je na vás, dokážete-li jí něco takového nabídnout. Svým způsobem se budete muset přizpůsobit a doprovodit jí někam, kam normálně nechodíte. Dobré je, že nudit se nebudete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám