Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 16. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co potkalo jednoho, může každého

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rádi se necháte přemluvit kamarádem a pomůžete mu s realizací odvážného plánu. Riziko není velké a dostaví-li se úspěch, nepřijdete zkrátka. Rázně vyběhnete s ctitelem postrádajícím slušné vychování. Jeho způsoby vás vážně rozzlobí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na rafinovanou zkoušku, které vás vystaví jistá malověrná osoba. Moc jí nevěřte, chce si vás omotat kolem prstu. Máte štěstí, že vás posilují vibrace Jupiteru. Finanční ztrátou hrozí jízda autem na větší vzdálenost. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Energicky zatočíte s vychytralým advokátem nebo přehnaně náročnými řemeslníky. Máte-li nějaké problémy, umožní vám planety setkání s lidmi, kteří zápasí s něčím podobným. Když budete dostatečně vnímaví, získáte silné spojence.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřehánějte to s iniciativou a tlakem na okolí. Pár lidem zabrnkáte na nervy a oni vám to vzápětí vrátí. Chystáte-li se na návštěvu, nezapomeňte na malou pozornost pro hostitele. Určitě tím neurazíte a napomůžete vytvoření srdečné atmosféry.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete-li chodit pěšky, potkáte bývalého spolužáka nebo kolegu, který shání pomoc. Neslibujte, co nemůžete splnit. S velkou pravděpodobností na vás bude nevybíravě tlačit. Trpíte-li alergií, opatrně s novou kosmetikou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na úřadech pořídíte díky podpoře Uranu. Spolehlivě vás zavede tam, kde vás přinejmenším slušně vyslechnou. Buďte struční, jděte rovnou k jádru věci. Při větších obchodech se vám vymstí upovídanost. Čím méně řeknete, tím lépe.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zklamou vás výsledky cesty spojené s nadějnou investicí. Nelze vyloučit, že změníte rozhodnutí a vzdáte se nejistých plánů. Ozvou se příbuzní, které jste dlouho neviděli. Jsou naštvaní a tak se nedivte tónu jejich hlasu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Je nejvyšší čas pohovořit si se staršími dětmi. Nebudete-li k nim dostatečně vnímaví, mohou udělat chybný krok nebo rozhodnutí. Pořídíte v instituci, která se k vám dosud chovala hodně nevlídně. Napomůže tomu změna taktiky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete se muset vyrovnat s tím, že jste špatně odhadli charakter jisté osoby. Důsledky nebudou nijak hrozné, ale vezme vám to chuť jednat s cizími lidmi. Tak úplně se vám nepodaří vyvrátit nespravedlivé obvinění z egoismu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor, abyste nebyli příliš velkorysí k někomu, kdo vás chce oškubat. Čeká vás perný den. Na vině bude váš sklon k podceňování nepříjemných faktů. Vliv Neptunu oživí některé vaše vzpomínky, které by vás měly varovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dočkáte se pochvaly od šéfa, kterého zaujme váš originální návrh. Prosadíte se i přes skrytý odpor kolegů. Zklamání vám přinese neúspěšný pokus o sblížení s novým idolem. Je zbytečné podléhat stresu. Hlídejte si zdraví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Trochu nerozvážně se pustíte se do uskutečňování představy, před kterou vás známí varovali. Vaše sebejistota, že vidíte dál než ostatní se vám může vymstít. Hádce se nevyhnete v obchodě, kde vám budou vnucovat předražené zboží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám