Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 8. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk je zdravý, když ho bolí pokaždé někde jinde

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Myšlenky na to, jak si poležíte a budete slastně lenošit, pusťte z hlavy. Na obzoru se rýsuje událost, která vás rychle vyžene z lůžka i z domu. Málo platné, všechno si musíte tvrdě vybojovat a zasloužit. Litovat nebudete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S novou známostí asi až k oltáři nedojdete, ale pokud jde o dnešní den, bude všechno podle vašich nejodvážnějších představ. Vaše vyhlídky na nevšední zážitky by zvětšil společný pobyt daleko od lidí a rušné civilizace.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neplýtvejte časem. Věc, na které pracujete, se ukáže jako důležitá a naléhavá. Právě na jejím dokončení záleží vylepšení vašeho rodinného rozpočtu. Poraďte se s partnerem, jeho pomoc se může ukázat jako rozhodující.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Stačí pár slov prohozených s příbuznými a v tu ránu se dovtípíte, že vám moc nevěří. Nebylo by divu, kdybyste se pořádně naštvali, ale nic tím nevyřešíte. Mnohem důležitější je, všechno jim srozumitelně a přesvědčivě vysvětlit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planety varují před neodůvodněným, zbytečným shonem a spěchem. Tím byste si moc neposloužili. V případě, že s něčím nemůžete pohnout kupředu, nechte toho a jděte raději ven. Při jízdě vozem sledujte auta v protisměru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Výrazným způsobem se zvýší vaše prestiž v rodině a příbuzenstvu. Všechno záleží na tom, jak odvážně prosadíte rozhodnutí, kterého se všichni tajně bojí.  Dobře by vám udělal pobyt v přírodě a delší procházky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zapřete se a uděláte velkou radost partnerovi. Špatná nálada z toho, že se musíte přemáhat, vás naštěstí brzy přejde. Spíše na sebe budete mít pořádný vztek, že jste něco podobného neudělali již mnohem dříve.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při použití veřejných dopravních prostředků, včetně vleků a lanovek, si hlídejte kapsy a peněženku.  Asi by vás moc nepotěšilo, kdybyste v nejméně vhodnou chvíli zjistili, že nemáte ani na útratu, ani na zpáteční cestu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jen těžko zkrotíte chuť si zaflirtovat ve společnosti, kde bude hned několik nových tváří. Pokud jste však zadaní, nebo s vámi dokonce bude partner, měli byste se krotit. Na spadnutí je skandálek se spoustou diváků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyhnete se důležitému rozhovoru. Fakt, že na něco podobného nemáte ani náladu, ani pomyšlení, na tom nic nezmění. Půjde o záležitost spojenou s financemi nebo blízkými příbuznými. Naprosto nejdůležitější je vážit každé slovo.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na sklon k egoismu.  Ani sebemenší projev sobectví neujde pozornosti vašeho okolí. Vážně byste ranili city lidí, kteří vás mají rádi. Zaskočí vás pokus o flirt, ke kterému se odhodlá někdo, koho bystě za záletníka nikdy nepovažovali.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na návštěvě, na kterou se chystáte, se bude hovořit mj. o investici, která slibuje značný zisk. Nepřiznávejte, že na ni momentálně nemáte. Někoho, kdo vám půjčí, určitě najdete. Partnera potěšíte sentimentalitou a romantickým vyznáním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám