Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 4. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic nestárne tak rychle jako štěstí

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Místo věčného přemítání nad tím, proč se vám nedaří, se dejte do díla. Uvidíte, že to s vámi zase tak zlé není. Nic nezměníte, když budete sedět doma. Máte spoustu přátel, kteří vám rádi pomohou, ale musíte je o to požádat.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Může se stát, že také dnes se rodina postaví proti vašim plánům a představám. Místo toho, abyste se rozčilovali, bude lepší se jich jednou provždy vzdát. Zkuste přijít s něčím jiným, určitě si o tom s vámi partner a děti rádi popovídají.

BLÍŽENCI  ( 22. 5. – 21.6.)

Všechno má svoji cenu, bez ohledu na to, co si o tom myslíte právě vy. Nesnažte se proto prodávat auto či nemovitost za přemrštěnou cenu. Snadno by se mohlo stát, že nakonec nedostanete skoro nic a zbudou vám jen oči pro pláč.

RAK  ( 22.6. – 22.7.)

Flirtování s výrazně mladšími ročníky vám bude dělat náramně dobře, ale pozor, abyste nebyli směšní.  Nějaký chytrák by mohl vaší slabosti zneužít k prosazení svých zájmů. Přebytečnou energii můžete využít při sportovním klání. 

LEV  ( 23.7. – 22.8.)

Odoláte pokušení vydělat na neznalosti a naivitě jak známých, tak docela cizích lidí.  U některých přátel to vyvolá nelíčený údiv, ale vy budete jednat výlučně v souladu se svým svědomím.  Partner a děti vám to určitě schválí.

PANNA   (23.8. – 22.9.)

Střídavě oblačno bude ve vašich milostných vztazích. Většinou půjde o bezvýznamné spory, ale jen potud, pokud je zbytečně jeden z vás nevyhrotí. Odstranit sílící napětí můžete pozváním partnera na intimní večeři při svíčkách.

VÁHY   (23.9. – 23.10.)

Problémy s realizací vašich představ mohou mít kořeny v tvrdohlavosti, s jakou je prosazujete.  Zkuste se tvářit, že vám na nich vlastně nezáleží a přesvědčit okolí, že z toho budou mít prospěch všichni.  Nepodceňujte příznaky na chlazení.

ŠTÍR  ( 24.10. – 22.11.)

Jako znovuzrození se budete cítit po dnu stráveném v přírodě. Radost z pohybu by vám mohla pokazit nevhodně volená strava. Hlídejte si jídelníček a nepřejídejte se. Není to sice dvakrát zdvořilé, ale na návštěvě sledujte, co dává hostitelka do hrnce. 

STŘELEC  ( 23.11. – 21.12.)

Utrácet není umění, tím rodinu neoslníte.  Přínosem a zázrakem by bylo, kdybyste dnes dokázali nějaké peníze domů přinést. Vše bude dílem náhody. Stačí se správně rozhodnout, koho navštívíte, s kým se setkáte.

KOZOROH   (22.12. – 20.1.)

Bude nutné dokončit nějaké práce v bytě nebo na chalupě. Jakékoli zpoždění se vám pořádně prodraží.  Proč byste do toho nezapojili celou rodinu? Radost z toho nikdo mít nebude, ale jednou za rok by to mohli vydržet. 

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Návštěva, která se u vás nečekaně objeví, vás zaskočí žádostí o půjčku značné finanční částky. Nezdá se, že byste byli v rozdávačné náladě. Vaši hosté asi odejdou s nepořízenou. Vzhledem k postavení Merkuru, jinou možnost nemáte.

RYBY  ( 21.2. – 20.3.)

Vaším spolehlivým průvodcem složitými situacemi bude váš instinkt. Napoví vám, čemu a komu se vyhnout, jakou šanci lze využít bez většího rizika. V naprostém bezpečí budete až večer s přáteli u krbu se sklenkou vína.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám