Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 29. dubna 2018

Novinky, sojka

Umírněnost v blahobytu a štěstí je buď obava z pomluv, nebo strach o dobré bydlo

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hospodařte s penězi, nevyhazujte za zbytečnosti. Než se do něčeho pustíte, nebo s někým uzavřete dohodu, ověřte si i podružné detaily. Později by staly příčinou velkých nesnází. Budete nuceni zvýšit hlas na potomky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dotkne se vás samolibost příbuzného. Vysměje se vašim návrhům a bez dlouhého přemýšlení je odmítne. O bouřlivou dohru se postará partner. Mějte na paměti, že buď jak buď, zaslouží si starší osoby úctu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Všechno přeje tomu, abyste začali s něčím novým. S něčím, co vám umožní se více realizovat a získat větší sebevědomí. Peníze, se kterými počítáte, hned tak neuvidíte. Jde-li o dluhy, začnete s jejich vymáháním už dnes.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nevzdávejte se plánů, na jejichž realizaci zatím nemáte. Před tchánem a tchýní nedávejte najevo, že máte odlišné názory, k ničemu to nepovede. Otevřeně a příjemně si popovídáte večer s přáteli. Chraňte si dolní část zad.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uvědomíte si, že k dosažení toho, co vám právem náleží, se nesmíte bát si dupnout a bouchnout rázně do stolu.  Seberete odvahu, odmítnete všechny výhrůžky a tvrdě půjdete za svým. Vaše proměna řadu lidí šokuje.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Udělejte si pár příjemných chvil volna, věnujte se partnerovi a dětem. Při společných hrách a sportování, snáze zapomenete na potíže, které vás během týdne pronásledovaly.  Jenom nechtějte neustále vyhrávat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Splní se vám staré přání, ale mysleli jste si, že budete mít větší radost. Uvědomte si, že situace není taková, jako před několika měsíci. Cizí rady přijímejte jen v krajním případě, zejména pokud jde o práce doma a na zahradě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozhovor s partnerem na téma přestavby nebo opravy bytu či domu, bude velmi dramatický. Chvílemi nebudete mít daleko k mdlobám a záchvatům vzteku. Bylo by rozumné nenechávat takovou diskusi až na pozdní večer.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nespoléhejte na slíbenou pomoc známých. Musíte si poradit sami. Horší je, jestli kvůli tomu budete muset odložit něco důležitého. Uvolnit se můžete při návštěvě památek a starých hradů nebo vstřícných a chápajících kamarádů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Setkání s přáteli bude o to příjemnější, že dostanete zajímavou nabídku na šikovné vedlejší zaměstnání. Nevšední okamžiky prožijete s dětmi. Nakonec vás přemluví, abyste jim koupili něco nestydatě drahého.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pojedete-li na chalupu, moc si neodpočinete. Čeká vás spousta povinností, včetně těch, o kterých vám rodinka pro jistotu nic předem neřekne. Ve vlastním zájmu trvejte na spravedlivém rozdělení úkolů. Jen tak předejdete tomu, abyste se nestrhli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Saturn varuje již před pouhým setkáním s jistou hysterickou osobou.  Pokud tušíte, o koho jde, odjeďte ve vlastním zájmu na opačný konec republiky. Důležité pro vás bude setkání s příbuznými. Podaří se vám zbrousit hroty nedávných sporů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám