Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 17. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hněv milenců je obnovování lásky

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Podlehnete talku rodiny a plně se zapojíte do svátečních příprav. Může se však stát, že na pár věcí zapomenete. Uškodit si můžete s nevhodnou upřímností a třeba i dobře míněnou radou podezřívavému příbuznému.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Menší zmatky vyvolá ve vašem okolí Saturn, ale nakonec všechno zvládnete, i když chvílemi vám bude úzko. Alespoň jednou denně někoho pochvalte, dělá to zázraky. V hovoru se známými se vyhýbejte kritice jejich vkusu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Venuše radí, nenutit partnera k něčemu, do čeho se mu nechce.  Nedejte se zmást jeho počátečním klidem. Dlouho se ovládat nedokáže a dojde k roztržce. Roste vaše vnitřní napětí, mohou se objevit potíže s trávením.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dnes bude vaše srdce doslova nedobytné. Vaši ctitelé odejdou zklamáni. Ne všichni se s tím dokážou smířit. Počítejte s tím, že vás budou hanit a pomlouvat. Náladovost se negativně odrazí na vašich vztazích s okolím.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedávejte rodině a příbuzným znát, že vás obtěžují s hloupostmi. Bude to těžké a únavné, ale určitě si to s nimi nechcete rozházet. Nezapomeňte se hezky obléknout, dbejte na svůj atraktivní vzhled. Čeká vás nadějné, vzrušující setkání.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odvádět od povinností a rozptylovat vás bude hlupák, kterého neodradí a nezaskočí ani vaše zjevně odměřené chování. Budete nuceni říci mu to po lopatě a osobně ho vyprovodit ze dveří. Buďte v klidu, ze pár dní se objeví znovu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velmi rozumně nebudete spoléhat na zázraky a do domácích prací se pustíte sami. Můžete si být jistí, že se k vám vaši drazí, hnáni výčitkami svědomí rádi připojí a přiloží ruku k dílu. Jenom je musíte hlídat, aby moc neochutnávali.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neprávem se utrhnete na někoho, kdo vám něco vytkne. Měli byste se víc ovládat, zbytečně se s někým pohádáte. Na nervy vám půjde i nerozhodný partner. Nebudete-li trpělivější, nemine vás vážný konflikt.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete-li jezdit vlastním vozem, je třeba ho před nastartováním důkladně zkontrolovat. Ve vzduchu visí porucha, nucená zastávka či střetnutí s dopravní policií. Tvrdě zatočíte s podvodníkem, který se vás pokusí nestydatě okrást.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Získáte další cennou životní zkušenost. Možná byste se bez ní raději obešli, ale asi to nepůjde. Někdo se tomu dokáže zasmát, jiný bude pěkně otrávený. Nepřehánějte to s nákupy drahých dárků, Vánoce nejsou konzumní záležitost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jasné náznaky Jupiteru, že peníze se vás dnes držet nebudou, vás asi nijak nepřekvapí. Naopak, zdá se, že s tím docela rozumně počítáte a jste na to morálně připraveni. Jak a na čem ušetřit vám poradí zkušenější starší osoba.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na bod mrazu klesne vaše nálada poté, co zjistíte, že s jistým problémem si sami neporadíte. Skutečnost, že musíte někoho požádat o pomoc, citelně zraní vaše sebevědomí. Příčinou sporu se sousedy bude úklid před domem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám