Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 8. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebýt nejhorší, má stejnou cenu jako chvála

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hloupými poznámkami vás rozezlí někdo, kdo nemá nárok kohokoli kritizovat. Mars doporučuje odpovědět tvrdě a rázně. Když mu nedáte přes nos, bude škodit a provokovat dál. Výhodně nakoupíte někde dál od domova.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ani kdybyste měli stokrát pravdu, jistá osoba vám neuvěří. Moudřejší je nikomu nic nevnucovat a cizích záležitostí si nevšímat. Vyhnete se zklamání, nikoho nenaštvete, nikomu se nebudete muset zítra vyhýbat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevěřte našeptávání kolegy, že jinde by vás vyvažovali zlatem. Nelze vyloučit, že by uvítal, kdybyste odešli a on se snadno zbavil konkurence. Saturn s Neptunem varují před snahou nepřátel přivlastnit si výsledky vašeho úsilí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jen těžko najdete chvíli pro sebe. Neustále kolem vás bude někdo kroužit a obtěžovat vás s různými podivnostmi.  Smutné je, že si nemůžete dovolit nikoho odmítnout, ne-li odbýt a urazit.  Příjemně vás vzruší nadbíhání nového ctitele.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V zcela jiném světle spatříte záležitost, o které jste dosud nepochybovali. Přítel vás upozorní na detaily, které vám buď unikaly, nebo je před vámi někdo úmyslně skrýval. S podivnou žádostí přijde někdo z nejbližších příbuzných.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Roste vaše šance na získání menší hotovosti. Nic velkého, ale určitě by vám zpříjemnila blížící se konec týdne. Dostanete pár zajímavých nápadů, ale nakonec se jich asi leknete a zůstanete u osvědčené rutiny.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ochotně pomůžete starším dětem s naplněním jejich tajného přání. Možná se kvůli tomu trochu poškorpíte s partnerem, ale výsledek bude stát za to. Příčinou některých zdravotních potíží může být pohyb Luny.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neprotahujte dnešní jednání a rozhovory. S postupujícím časem vám začnou docházet síly a velmi těžko budete hledat důležité pádné argumenty. Evidentně potřebuje načerpat novou energii a konečně si pořádně odpočinout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepodceňujte méně schopné kolegy. Jeden z nich vám poskytne cennou pomoc nebo radu.  Problém je v tom, jestli vás napadne obrátit se zrovna na něho. Večer dostanete šanci dokázat rodině své technické schopnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mars varuje před ukvapeným odmítnutím nejasné nabídky. Klidně si vyžádejte čas na rozmyšlenou, poraďte se s partnerem a potom uvidíte.  Nespoléhejte na první dojem, vaše intuice by vás mohla ošklivě zklamat. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebojte se podržet šéfa, kdyby nic jiného, tak se přesvědčí, že je na vás spolehnutí.  Menší dusno v zaměstnání se odrazí jak na vašem chování, tak i kolegů. Saturn varuje před spory a hádkami kvůli úplným zbytečnostem. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velmi uvážlivě uděláte to nejlepší, co můžete. Budete se držet stranou a hledět si svého.  Sejde ze schůzky s vaším idolem. Důvody půjdou mimo vás. Pozor při přebírání peněz v bance a vracení nazpět v supermarketech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám