Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 5. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé milují bohaté, psi koušou chudé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Důvěrný rozhovor s přítelem vám objasní spoustu věcí, dosud pro vás nepochopitelných. Bude nutné si sednout a všechno si nechat projít hlavou. Pozvání na oslavu narozenin, jmenin nebo čehokoliv jiného, přijde jako na zavolanou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Peníze, o kterých jste včera mluvili s partnerem, jsou na cestě. S pomocí Uranu si domluvíte výnosný obchod nebo práci. Ochlazení v chování přítele nebo kolegy má zřejmě jasný důvod. Někdo vás pomluvil a namydlil vám schody.

Peníze, o kterých jste včera mluvili s partnerem, jsou na cestě. S pomocí Uranu si domluvíte výnosný obchod nebo práci. Ochlazení v chování přítele nebo kolegy má zřejmě jasný důvod. Někdo vás pomluvil a namydlil vám schody.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na nervy vám půjde otupělost lidí, kterým se pokusíte představit nové nápady a projekty. Někdo bude proti z hlouposti, jiný vám docela obyčejně nepřeje. Uděláte lépe, budete-li se věnovat osobním problémům a rodině.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Naplní se vaše ambice na milostném poli. Odvážně se pokusíte získat sympatie osoby, po které vzdychá několik dalších ctitelů. Při procházení obchodů pozor na to, abyste nepodlehli okolní euforii a nekoupili nějakou zbytečnost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bude si na vás dovolovat některý z šéfových oblíbenců. Naštěstí máte dost odvahy a rozumu na to, abyste ho důkladně utřeli. Setkáte se s někým, koho jste léta neviděli. Mezitím udělal docela slušnou kariéru. Může vám dost pomoci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mezi příbuznými kolují podivné řeči. Když někomu z nich zavoláte, dozvíte se zajímavé věci. Neotálejte a pokuste se přijít na to, o co vlastně jde.  Odpoledne využijete absence kolegy a uplatníte své zkušenosti a znalosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Brouka do hlavy vám nasadí nadřízení. Naznačí vám, že byste mohli již příští týden usednout na důležitou židli. Ovšemže to nebude zadarmo, něco za něco. Mars nabádá k opatrnosti, sebekriticky zhodnoťte své síly.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vtipným, ale rázným vystoupením zabráníte tomu, aby blízká osoba udělala velkou chybu. Zpočátku nepříjemné jednání na úřadech se změní v procházku růžovým sadem. Narazíte na úředníka, se kterým se dá mluvit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Výrazně zlepšit se může vaše finanční situace. Stačí trochu obratnosti a odvahy chopit se nabízené příležitosti. Pozor na známého, který by vám takovou šanci klidně vyfoukl před nosem. Nepřete se s partnerem, stejně ho nepřesvědčíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mnohé nasvědčuje tomu, že během dne neodoláte a zastavíte se v nějakém butiku či supermarketu a uděláte si radost. Pozor, nepřežeňte to, doma to pořádně schytáte. Odpoledne a večer se budete vyznačovat společenskou aktivitou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S žádostí o půjčku za vámi přijde někdo, komu byste, kdybyste měli, možná i vyhověli. Jeho nepřátelské chování na vás zapůsobí jako studená sprcha. Pobaví vás možnost nahradit ve funkci vašeho úhlavního nepřítele.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Věci dostanou takový spád, že vám z toho půjde hlava kolem. Protože vám nebudou chybět originální nápady je skoro jisté, že zvládnete jakékoli situace a přiblížíte se k svému cíli. Sympatickým projevem vás překvapí starší děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám