Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tomu, kdo neví do jakého přístavu směřuje, nepřeje žádný vítr

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nudit se dnes nebudete. Hned po ránu se objeví lidé, které máte rádi a se kterými si vždycky hezky popovídáte. Jenom pozor, aby vás nenachytal nadřízený. Nedejte si nikým namluvit, že všechno je třeba řešit hned.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hlídejte si tašku a cenné věci. Hrozí vám, že ztratíte něco důležitého. Snažte se, aby škoda byla co nejmenší. Vzrušující zážitek vás čeká po odchodu z nějaké porady nebo schůze, případně ze školy. Dráha Venuše vám garantuje novou známost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dokážete se vcítit do situace kolegů a kamarádů, a budete podle toho i jednat. Usnadní vám to navazování vztahů v práci i při milostných hrách. Zaskočí vás arogance společníka, zákazníka nebo klienta. Po krátkém šoku mu dáte ukázkovou lekci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřikládejte přehnaný význam lidským řečem a pomluvám. To, že se jeden váš známý nebo snad  dokonce obdivovaný idol někomu znelíbil, neznamená, že musí být špatný nebo hloupý. Nezatěžujte žlučník a játra. Chce to trochu odříkání. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Naději na zlepšení stavu vašich financí představuje nabídka vedlejšího zaměstnání nebo jednorázová investice. Budete si moci vybrat. Stačí vyslechnout známého, který vždycky ví, o čem mluví. Hlavně žádné hloupé otázky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náhoda je nevyzpytatelná, nedivte se, když potkáte člověka, o kterém si myslíte, že je někde na druhém konci světa. Partner od vás očekává hlubší citový projev. Odložte méně důležité povinnosti a věnujte se jen jemu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nespěchejte volbu nového zaměstnání. Hrozí vám, že se vlivem Saturnu rozhodnete pro práci, sice dobře placenou, ale nezáživnou, bez možnosti postupu. Stahují se mraky nad vaším milostným vztahem. Partner se dozví něco, co by neměl.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyřídíte záležitost na úřadech. Budete mít štěstí na člověka, který vás pozorně vyslechne a ještě vám nezištně poradí. Neztrácejte naději na udržení hroutícího se milostného vztahu. Důležité je nic nevzdávat, bojovat do poslední chvíle.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neuškodí, když k si k důležitému rozhovoru vezmete svědka. Druhá strana chytračí a později by mohla dohodnuté kroky popřít. Držte si od těla kolegy, o kterých víte, že rádi pomlouvají ostatní.

Nebojte se je hlasitě okřiknout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemusíte mít všechno, co vidíte. Neuvážené výdaje partnera rozzlobí. Bude to těžké, ale chuť utrácet musíte krotit. V opačném případě počítejte s rodinnou bouřkou. To, co se zatím v zaměstnání jen rýsovalo, dostane jasné obrysy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neustupujte darebákům. Jakmile vás někdo rozzlobí, oplaťte mu stejnou mincí. Budou na vás zkoušet nejrůznější triky a podrazy, ale s podporou Marsu se nedáte. Dojde na to, co jste říkali o změnách v okolí vašeho bydliště nebo chalupy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Obchod, o kterém uvažujete, se asi neuskuteční. Částečně si zato můžete sami, částečně Uran se Saturnem. Známost, která vám nedá spát není pro vás. Je s ní spojeno více problémů, než je zdrávo. Radost veškerá žádná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám