Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. května 2014

Novinky, sojka

Úspěch ničemů láká mnohé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bez dlouhého váhání splníte všechna přání svého idolu. Za pár dní se nestačíte divit své naivitě. Před špatným obchodem nebo půjčkou je třeba varovat příbuzné. Mají velké oči a uvěří všemu, co jim nějaký hlupák nebo podvodník napovídá.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřehánějte to s oslavou úspěchu, který vám sám spadl do klína. Hned se najde kolega nebo známý, který vám začne dělat naschvály. Půjdete-li odpoledne nebo večer sportovat, vyhněte se nadšencům, kteří neumějí prohrávat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zatím jen opatrně pozorujte přítele, který se pustil do nových aktivit. V žádném případě ho nesmíte následovat, dokud nedosáhne alespoň malého úspěchu. Pochválit a povzbudit potřebují vaše školou povinné děti. Vlídné slovo jim dodá křídla.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na veselou notu dnes naladěni nejste. Ironie a škodolibé poznámky vás spolehlivě pořádně vytočí. Budete poněkud přecitlivělí a všechno se vás dotkne. Na spadnutí je zcela nepotřebný spor kvůli naprosté maličkosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jasný postoj k události, ve které hrají roli postavení a peníze určitých lidí, vám umožní sblížit se s někým, koho obdivujete. Důležité je, že to bude k oboustrannému prospěchu. Koupíte něco výhodně z druhé ruky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nejasná situace, na které se budou podílet podivní účastníci, by vás měla varovat a probudit vaše obranné reflexy. Vyrovnáte si účty s někým, kdo neplní sliby a nesplácí dluhy. Nespoléhejte na to, že vás každý z okolí pochopí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uran s Marsem vybízejí k nadhledu a objektivitě. Neobviňujte nikoho z nehody, ke které dojde jen hloupou shodou okolností. Důsledky nebudou velké a snadno se napraví. Nesmělému ctiteli budete muset hodně pomoci. Sám se nerozhoupe.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Lidé se vám budou svěřovat se svými problémy a očekávat od vás radu. Zklamat je nemůžete, ale poradit jim nebude snadné. Mohli byste dojít k nesprávnému závěru a oni vám to budou později dlouho vyčítat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokračujte v realizaci záležitosti, která se jen zdánlivě nehýbe z místa. Konstelace Luny s Merkurem je více než nadějná. K novým problémům je třeba přistupovat optimisticky. Pokud dáte průchod emocím, nedopadne to dobře.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Znovu vyvstane otázka vaše odjezdu na nějakou cestu. Berte to tak, že pokud budete mít dobrou náladu, nemusí to dopadnout špatně. Kdyby se vám ale nikam nechtělo, nebude stát její výsledek za nic. Dobře vám bude i doma.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zbavíte se časově náročných závazků. Nebude to snadné, ale díky silné podpoře planet to dokážete. Počítejte s tím, že řada lidí bude přinejmenším překvapena a někdo vás může i ošklivě napadnout a hrubě osočit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Otevřeni novým nápadům a technologiím můžete udělat díru do světa. Obdiv sklidí zejména starší ročníky, u kterých to s přístupem k novinkám bývá všelijaké. Nepřizpůsobujte se stravovacím návykům lidí, kteří nepoznají, kdy mají dost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám