Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 13. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není nového bez starého

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pořádně vám zamotá hlavu požadavek starších ratolestí, zařídit si část zimní dovolené či nejbližší volné dny podle svého. Zvláštní důvod jim nevyhovět nemáte, počítejte s tím, že vaše obavy a starosti jim přijdou směšné.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neberte na sebe cizí vinu. Vaše šlechetnost utvrdí jisté lidi v tom, že se jim nemůže nic stát. Se zajímavým problémem za vámi přijde někdo, o kom si myslíte, že všechno ví a zná. Jde o důkaz toho, že si vás váží.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Počítejte s nečekanou návštěvou, případně zavoláním, které vás donutí někam odejít nebo odjet. Neuškodí, když si už dopoledne vytvoříte časovou rezervu. Na cestě máte nějaké peníze. Může jít jak o odměnu, tak dar.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neopouštějte bez boje pozice, které se dají bránit. Po celý den budete trpět nedostatkem odvahy a rozhodnosti. Nebylo by divu, kdyby se toho vaši rivalové všimli a pokusili toho zneužít. Podrží vás osvědčení přátelé.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neuniknete nepříjemné povinnosti. Před naléhajícím šéfem, přítelem či kolegou se neschováte. Nakonec to nedopadne špatně, ale pár horkých chvilek prožijete. Nos a uši si chraňte nejen před mrazem, ale také při sportu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li v plánu odejít do jiné firmy, nikomu se s tím nesvěřujte. Současní spolupracovníci by vám mohli odchod pořádně znepříjemnit. Před udělením pokuty vás zachrání přirozeně předstíraný údiv a důsledné zapírání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V průběhu dne pomůžete cizímu člověku. Nemusí jít o nic velkého, ale váš zásah přijde ve správnou chvíli. Problémy budete mít v případě pokusu o změnu termínu zimní dovolené. Zvažte, je-li to opravdu nezbytně nutné.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dojde vám, že po dobrém to s jistými lidmi prostě nepůjde. Neváhejte bouchnout do stolu a prásknout dveřmi. Musí být vidět, že to co říkáte, myslíte smrtelně vážně. V milostných vztazích je však na místě mírnost a chápavý úsměv.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ze svých pozic neustoupíte ani o píď, ale osobě, která doplatila na vaše rozhodnutí, nabídnete malou kompenzaci. Pozor, aby si to nevysvětlila jako projev slabosti. Nemusíte s ničím spěchat, věci se vyřídí v předem stanoveném pořadí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Naleznete způsob, jak urychlit rozhodnutí, na které dlouho čekáte. Jupiter vám ukážete podstatně kratší cestičku k cíli. Jistou osobu vaši vynalézavost nijak nepotěší, ale to vám může být jedno. Cestujte výlučně za světla.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevhodná pasivita a přehnaná opatrnost by vedly k tomu, že přijdete o nadějnou příležitost. Bude nutné se rozhýbat, ale ve vašem případě, to půjde ztuha. Před razantním krokem ve firmě si dobře zmapujte situaci na pracovišti. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se mýlit šéfovým vtipkováním. Surově vás utne dříve, než otevřete ústa. Bude lepší se mu příliš neukazovat na očích. Dlouhý večer strávíte v milé společnosti nové známosti, přítele nebo bývalého souseda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám