Hlavní obsah

Synovi zpěvačky Pink zjistili v rámci testů na koronavirus potravinové alergie

Novinky, das

Zpěvačka Pink i její tříletý syn prodělali již v březnu nemoc covid-19. Podle slov zpěvačky se rozhodně nejedná o lehké onemocnění a lidé by ho neměli podceňovat. Nicméně v jejich případě toto onemocnění odhalilo další problém, o kterém doposud nevěděli. Její tříletý syn Jameson trpí poměrně závažnými potravinovými alergiemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Synovi zpěvačky Pink zjistili v rámci testů na koronavirus potravinové alergieVideo: Reuters

 
Článek

„Rozsáhlé krevní testy, které syn Jameson podstoupil v rámci onemocnění covid-19, ukázaly, že trpí poměrně závažnými potravinovými alergiemi,” svěřila se na svém instagramovém účtu Pink.

Kvůli alergii na lepek, mléčné výrobky a vejce tudíž musela Pink velmi významně změnit jídelníček nejen Jamesona, ale i zbytku rodiny.  Nyní se tak učí vařit a péct nejen vegansky, ale i bezlepkově.

Na sociálních sítích tak nyní nově sdílí i své recepty na oblíbené pochoutky. Naposledy se jednalo o recept na bezlepkový, veganský třešňový koláč. Pink má totiž na svém pozemku u domu v Kalifornii ovocné stromy a aktuálně již sklízí úrodu ze své třešně.

Těžký průběh covid-19 především u syna

Koronavirem onemocněla celá rodina Pink. Zatímco její partner a dcera neměli žádné příznaky, samotná Pink a její syn měli poměrně závažný průběh. Zatímco zpěvačka jako astmatička měla velké problémy s dýcháním, jejího syna Jamesona trápily téměř tři týdny vysoké horečky.

„Ta nemoc je jako horská dráha, zrovna když si myslíte, že je vám dobře, něco se stane,” svěřila se zpěvačka.

Pink se zotavila z nákazy koronavirem. Vláda USA se podle ní moc nepředvedla

Kultura

Sama pak přiznala, že nikdy tolik neplakala a nemodlila se jako právě v době onemocnění koronavirem.

„Všichni vám říkají, že je to nebezpečné onemocnění jen pro lidi nad 65 a dětí se v podstatě netýká. Ale Jameson byl opravdu nemocný a byly okamžiky, kdy to bylo opravdu děsivé. Celé tři týdny měl horečky a bylo to s ním jako na houpačce. Nikdo před tím není v bezpečí,” dodala.

Pink i proto darovala milion dolarů dvěma fondům poskytujícím pomoc v boji s koronavirem a také vyzvala vládu Spojených států ke zvýšenému a bezplatnému testování.

Reklama

Související články

Celiakie je jako chameleón

Jsou to trochu šokující údaje. U dospělých trvá v průměru osm až dvanáct let, než se celiakie projeví čitelnými příznaky a než ji lékaři pacientovi přesně...

Astma zhoršují hlavně alergie na jaře

Sanitka projela Prahou jako nůž máslem. Pětačtyřicetiletá žena skončila s astmatickým záchvatem ve Fakultní nemocnici v Motole na kapačkách. Šlo jí o život....

Výběr článků

Načítám