Hlavní obsah

Podpořte o víkendu ženy, jež bojují s rakovinou prsu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tuto sobotu 14. června odstartuje osmý ročník Avon Pochodu proti rakovině prsu v Praze u stanice metra Můstek. V cíli, kterým je již podruhé areál O2 Žlutých lázní, vystoupí Lucie Bílá, Jana Kirschner, Dan Bárta či Palo Habera. Poprvé akci přijedou podpořit i topmodelky Daniela Peštová či Adriana Sklenaříková. Smyslem akce je upozornit na nebezpečí zákeřného onemocnění a vyzvat ženy k preventivnímu chování.

Foto: Novinky

Loni se pochodu zúčastnilo téměř 6 500 lidí.

Článek

Motto letošního pochodu zní "Zanechte stopu" v životě žen, kterým příspěvek pomůže bojovat s rakovinou.

Startovné je opět 300 Kč /děti do 12 let zdarma/. Dostanete za něj růžové tričko nebo kšiltovku s logem. Peníze půjdou na konto Avon proti rakovině prsu. Současně za startovné získáte registrační číslo, které když v cíli pochodu odevzdáte, budete zařazeni do slosování o atraktivní ceny. Hlavní cenou je zájezd v hodnotě 40 000 Kč.

 Získané finanční prostředky půjdou především na osvětové a preventivní projekty, a také na provoz bezplatné linky, kde poradí se vším, co se týká rakoviny prsu /800 180 880/. Více informací na www.zdravaprsa.cz .

Rakovina prsu je nejčastějším ženským nádorovým onemocněním. Každoročně je diagnostikováno více jak 6 000 nových případů onemocnění. Na následky prsu zemře každý rok 2 400 českých žen.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám