Hlavní obsah

Lícní tuk činí obličej mladistvým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Slova tuk a tučný se v moderní společnosti stávají pomalu synonymem něčeho špatného. Zbavovat se tuků a jíst netučnou dietu je dnes samozřejmostí. Podle amerických plastických chirurgů však nemusí být ztráta tuků v organismu za všech okolností šťastná.

Článek

Úbytek hluboce uložených tuků ve tvářích je totiž spojen se stárnutím. Mladistvý vzhled obličeji naopak dodá to, když nějaký ten tuk do hlubokých lícních zásobáren chirurgové dodají.

Takže zatímco z boků, zadku a bříška si ho mnozí nechávají odsávat, do tváří si ho nechávají stárnoucí lidí houfně vstřikovat. Podle plastických chirurgů totiž stárnoucí obličej přirozeně tuk v těchto partiích tváře ztrácí.

Nová metoda vyplňování jistých míst v lícní oblasti pomůže účinněji bojovat s projevy stárnutí. Nikoli liftink, ale výplň obličeje představuje revoluční metodu boje se stárnutím v plastické chirurgii. Studie k výplním hlubokých tukových zásob v obličeji byla publikována v odborném časopise Plastic and Reconstructive Surgery.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám