Hlavní obsah

Ženy okukováním sexuálních protějšků na dovolené dalece předčí muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná dovolená není pro manžele jen příležitostí provětrat se a vnést do vztahu trochu nové energie. Většina stálých partnerů si totiž zpestřuje dovolenou sledováním cizích sexuálních protějšků. Přitom z nového britského průzkumu vyplývá, že opačné pohlaví šmírují mnohem více ženy než muži. Nebo lépe řečeno, ženy jsou upřímnější a větší procento jich se k tomu přizná.

Foto: , Profimedia.cz

Z nového britského průzkumu vyplývá, že opačné pohlaví šmírují mnohem více ženy než muži - nebo jsou upřímnější a spíše se k tomu přiznají.

Článek

V průzkumu společnosti Sunshine se totiž přiznalo k okukování cizích dívek a žen 56 procent mužů, zatímco neznámé krasavce okukuje na dovolené 74 procent žen. A protože data vycházejí z průzkumu, tedy z toho, co dotazovaní sami přiznají, nevypovídají ani tak o tom, kolik mužů a žen opačné pohlaví skutečně okukuje, jako spíš o tom, kolik z nich se k tomu ochotně přizná.

Z průzkumu také vyplývá, že okukování je většinou diskrétní, tedy 77 procent z těch, kteří se k němu přiznali, se snaží před stálým partnerem i okolím své pohledy skrývat.

„Muži a ženy žijící ve vztazích prostě na dovolených cizí ženy a muže okukují bez toho, že mají vedle sebe partnera,“ komentoval výsledky průzkumu Chris Clarkson ze společnosti Sunshine.

Reklama

Související témata:

Související články

Přípravu na dovolenou nikdy nepodceňujte

Při plánování letní dovolené bychom nikdy neměli zapomenout na důkladnou přípravu. Je dobré mít s sebou dostatek oblečení, finančních prostředků, pojištění,...

Výběr článků

Načítám