Hlavní obsah

Ženy lákají na mužích šediny a vrásky

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Ženská přízeň se odklonila od urostlých svalovců a po létech se opět zaměřila na muže, kteří lákají něžné pohlaví šedinami na spáncích a vráskami kolem úst a očí. Potvrzují to alespoň výsledky ankety německého časopisu Best Life, do níž se zapojila více než tisícovka oslovených žen.

Foto: Rudolf Karlík

Členové Klubu vojenské historie

Článek

Pětatřicet procent z dotázaných se svěřilo, že věkem nabytému melíru prostě nedokáží odolat. O tři procenta méně žen neodolá vráskám kolem očí, které vyvolává smích, pětina dotázaných si zase potrpí na rýhy v ústních koutcích. Na plné čáře v jejich hodnocení zvítězili čtyřicátníci, jimž účastnice šetření dokázaly odpustit i zvětšující se břicho.

"Šedé spánky se stávají symbolem přitažlivosti druhého pohlaví, které stále více spoléhá na serióznost a důstojnost svého partnera. Svědčí prý o tom, že jejich nositel ví nejen co chce, ale také toho umí dosáhnout," pokusila se o vysvětlení tohoto úkazu německá psycholožka Konstanze Fakihová. Podle jejích slov to potvrzuje i vysoké ocenění Seana Conneryho, prvního představitele neprůstřelného agenta Jamese Bonda, který navzdory své sedmdesátce neustále získává titul nejpřitažlivějšího muže ve filmové historii.

S Konstanziiným názorem se ztotožňuje i proslulý berlínský stylista a vizážista Udo Walz. "Málokdo z mých klientů trvá na tom, abych mu přibarvoval vlasy. Spíš je tomu naopak."

Anketa

Otázka pro ženy: Lákají vás u mužů vrásky a šediny?
ANO.
61,5 %
NE.
20,2 %
Nezáleží mi na tom.
18,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 104 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám