Hlavní obsah

Zásadní změna, která upozorní na partnerovu nevěru

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O nevěře se ve vztazích často vůbec nemluví, přesto zasáhne do mnohých z nich. Někdo si nepatrných náznaků všimne poměrně brzo, jinému to trvá o něco déle. Jak poznat, že si partner hledá povyražení jinde? Podle odborníků existuje jedna určitá situace, která je toho jasným důkazem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cizí parfém, dlouhé večery v práci, nezájem o sex – to jsou některé z mnoha indicií, které mohou poukazovat na případnou nevěru.

Pokud máte podezření na nevěru partnera a chcete si udělat jasno, je podle odborníků lepší zaměřit se spíše na domácí zvyklosti a jejich případnou změnu. To podle nich spolehlivě odhalí, jak na tom potenciální nevěrník skutečně je, uvádí server Express.

Domácí práce totiž málokdo miluje. Mnozí je dělají jednoduše proto, že musí. Nečekaná změna v jejich provádění, o to víc, pokud se do nich hrne najednou i zarytý odpůrce jakéhokoli úklidu, je tak velmi podezřelá.

Pokud se partner začne bez jakékoli zjevné příčiny zapojovat například do mytí nádobí, úklidu a podobně, je nevěra poměrně reálným důvodem, tvrdí odbornice na vztahy April Masiniová.

Ještě podezřelejší je, pokud si partner či partnerka začnou striktně samostatně řešit praní svého oblečení.

„Pokud vás partner (partnerka) najednou nenechá prát jeho (její) prádlo, je nevěra téměř jistotou,“ potvrzuje odbornice. Důvod je jednoduchý, aby nebyl odhalen žádný přímý důkaz nevěry. „Pro nevěrníky je v takové situaci jednoduše bezpečnější začít si prát sami, případně nosit věci do čistírny, než aby došlo k odhalení jejich prohřešku,“ doplňuje odbornice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám