Hlavní obsah

Žádá sociální příspěvek na návštěvy veřejného domu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NĚMECKO

Frustrovaný Helmut H. z Německa podal žalobu na sociální pracovníky, kteří odmítají uhradit jeho návštěvy v hodinovém hotelu. Třiačtyřicetiletý muž se hájí tím, že od té doby, co ho opustila manželka, prý neměl příležitosti se sexuálně vydovádět jinak než právě u kněžek lásky. Informaci v pátek přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Jiří Částka

David Huf běžcům ukáže, jak se správě rozcvičit.

Článek

Osmadvacetiletá Niraya se od muže odstěhovala zpět do své vlasti, aby v Thajsku porodila jejich potomka. Ze země se však již nevrátila.

S podporou nevystačí

Muž v dlouhé nepřítomnosti své ženy trpí sexuální frustrací, nedisponuje ani dostatečnými finančními prostředky, aby se mohl za svou vyvolenou vydat.

"Měsíčně dostávám sociální podporu 245 eur (asi 7 350 Kč), nemohu si za to koupit letenku do Thajska za ženou," postěžoval si Helmut.

K uspokojení své touhy byl podle svých slov nucen vyhledat prostitutky v místním podniku.

Nezaplatili ani pannu

V minulosti se Helmut na sociální úřad již jednou obrátil, aby mu proplatil nafukovací pannu, jeho žádosti však vyhověno nebylo. Na stejný úřad později poslal fakturu za návštěvu šestnácti veřejných domů a za nákup dvaatřiceti porno kazet.

Výše účtu se vyšplhala v přepočtu na devět tisíc korun. Ani tentokrát však neuspěl a žádná náhrada mu na účet připsána nebyla. Celou záležitost proto předal k soudu. 55letý Manfred Walter, mluvčí sociálního úřadu, je však přesvědčen, že Helmut u soudu nepochodí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám