Hlavní obsah

Za závislostí na sexu stálo trauma z dětství

Čtyřicetiletá australská herečka, influencerka a koučka Belinda „Love“ Rygierová měla sex s více než 700 muži, než si uvědomila, že má problém, který by měla začít řešit. Absolvovala proto dlouhou terapii, která jí pomohla nalézt pravý důvod její závislosti na sexu. Její zoufalá snaha cítit se milována souvisela s komplikovaným dětstvím a mnoha traumaty, kterými si prošla.

Foto: archív Belindy 'Love' Rygierové

Belinda ‚Love‘ Rygierová

Článek

Když se poprvé přiznala, že spala s více než 700 mužů, málokdo jí to věřil. Ale podle jejích slov to bylo skutečně tak. Zprvu neměla příliš štěstí na muže, většina z nich měla nějaký problém. Posléze se stala ale doslova posedlá hledáním nových sexuálních partnerů.

Vše vyvrcholilo v okamžiku, kdy se zaregistrovala na populární seznamce. V ten okamžik chodila na seznamovací rande i šest dní v týdnu.

„Ve skutečnosti mi vůbec nešlo o sex, vyhovovalo mi, že mi muži říkali, co chci slyšet, a já se cítila krásná, uznávaná a milovaná,“ svěřuje se Belinda.

Závislost na lásce může být velmi nebezpečná

Vztahy a sex

Po absolvování léčby si uvědomila, že to, co ji k tomuto chování vedlo, bylo trauma z dětství.

„Odmala jsem měla velmi zvláštní vztah s rodinou, ve škole mě kvůli nadváze šikanovali a postrádala jsem opravdové přátele, byť jsem se snažila v každém kolektivu za každou cenu zapadnout,“ svěřila se v televizním pořadu Studia 10 Belinda.

Belinda nyní provozuje vztahové bootcampy, aby pomohla lidem se stejnými problémy.

„Mnozí si myslí, že k nalezení lásky jim postačí jít na rande, a pokud bude fungovat chemie, pak zkusit společně žít. Jenže to všechno je málo. Pro vytvoření skutečného vztahu je zapotřebí mnohem víc. Ne náhodou tolik manželství končí velmi záhy rozvodem,“ dodává Belinda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám