Hlavní obsah

Z lásky k Presleymu zplodili šestnáct dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Manželé z belgického Gentu přivedli na svět šestnáct potomků, jimž dávali jména podle osob, které nějakým způsobem ovlivnily život jejich hudebního idolu Elvise Presleyho. Došla jim ale inspirace, proto už další děti plodit nebudou.

Foto: Hana Szotkowská

Lékaři ortopedického oddělení ještě operují v původních sálech z 90. let, od konce února už ale budou provádět výkony v novém superaseptickém sále.

Článek

Jean-Pierre a Carine Antheunisovi vychovávají Elvise, Priscillu, Dakotu či Tennessee. Když se jim měla narodit šestnáctá ratolest, chtěli ji pojmenovat Linda v přesvědčení, že to bude holčička.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Pojmenovali byste své dítě podle hudebního idolu?

Po porodu je však čekalo nemalé překvapení, a to v podobě chlapečka. Museli proto rychle vymyslet další jméno spojené se životem Elvise.

Nebudou si lámat hlavu

"Elvis měl kdysi milenku tohoto jména," vysvětlil hrdý tatínek listu Het Laatste Nieuws, "ale pro chlapce už nás nic nenapadlo." Nakonec dostal jméno Ohio. "Nesouvisí to sice s Elvisem, ale alespoň s Amerikou," dodal Jean-Pierre.

Další jména už vyčerpaní rodiče nechtějí vymýšlet. "Manželce je čtyřicet let, a tak jsme se rozhodli, že toho necháme. Šestnáct je ažaž," řekl deníku pan Antheunis.

Anketa

Pojmenovali byste své dítě podle hudebního idolu?
Ano
16 %
Ne
71,4 %
Nevím
12,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 689 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželé nevěděli, jak počít dítě

Manželé z Německa teprve na klinice, kam se vypravili kvůli domnělé neplodnosti, s překvapením zjistili důvod, proč se po osmiletém soužití ještě nedočkali...

Dočkala se rozvodu za porod ošklivé dcery

Osmatřicetiletý Jian Feng ze severní části Číny navždy opustil svou manželku, protože přivedla na svět nehezké dítě. Nechápal, jak jeho pohledná žena mohla...

Mexičanka porodila šestikilové miminko

Pětatřicetiletá matka z Mexika přivedla minulý týden na svět potomka, který těsně po porodu vážil více než šest kilogramů. Podle lékařů připomíná velikostí...

Výběr článků

Načítám