Hlavní obsah

Web pomáhá mužům s podváděním partnerek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO DE CHILE

Chilská webová stránka www.todoespia.cl zavedla novou službu, která má pomoci manželům a partnerům podvádět své něžné polovičky. Jak informoval zpravodajský server Ananova, společnost soukromých vyšetřovatelů vytvořila servis, který poskytuje mužům výmluvy.

Foto: Libor Knížek

Zámek v Hořovicích ozdobí na tři měsíce současné uměmí

Článek

Správce stránky Enrique Delaveu řekl internetovému deníku Las Ultimas Noticias: "Skutečně věříme, že tenhle servis bude fungovat. Vždycky dokážeme vymyslet skvělé výmluvy. Ne takové hloupé jako ´měl jsem pozdní jednání´. Dám vám příklad. Podvádějící manžel například požádá svého kamaráda, aby jeho ženě zavolal, že se nedostavil na jednání. Uprostřed telefonátu ovšem řekne ´jé, právě dorazil´."

Výmluvu poskytne internetový server v přepočtu asi za 450 korun. Za extra příplatek bude nevěrníka i krýt. "Když řeknete manželce, že jedete s kamarády na ryby, my vás vyzvedneme a budeme si hrát na ty kamarády rybáře," dává příklad zvláštní služby Delaveu.

Webová stránka pro nevěrné: www.todoespia.cl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám