Hlavní obsah

Vězeňský sex v thajských "líbánkových chatrčích"

BANGKOK

Čtyři "líbánkové bungalovy" vybudované ve věznici ve středním Thajsku jsou velkým hitem mezi trestanci, jimž je povoleno sdílet je jednou měsíčně celých 24 hodin denně s manželkami.

Článek

Vězňové, jimž zbývají do propuštění méně než čtyři roky a způsobně se chovají, si mohou v káznici Nong Nam Khun v provincii Nakchon Savan takový bungalov rezervovat a oddávat se tam s drahou polovičkou sexuálním radovánkám od oběda do oběda, napsal list Bangkok Post.

"Účelem je posílit rodinné vazby a připravit vězně na normální život po propuštění na svobodu," vysvětlil nezvyklou benevolenci vedení trestnice jeden z jejích pracovníků. Ačkoliv původně nebylo prvořadým cílem ročního programu zajistit provinilcům sex, ale spíše umožnit v soukromí setkání s manželkami a dětmi, jsou to právě intimní chvilky, nač se prý vězňové nejvíce těší.

Vězeňské úřady myslí na všechno. Aby se předešlo otěhotnění drahých poloviček hochů v pruhovaném před jejich propuštěním na svobodu, musejí ženy nejprve předložit lékařské osvědčení o užívání antikoncepce.

Reklama

Výběr článků

Načítám