Hlavní obsah

Ve Švédsku dostanete vibrátor v lékárně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STOCKHOLM

Švédská síť státem vlastněných lékáren Apoteket oznámila, že chce k uspokojení potřeb zákazníků přispět tím, že do svého sortimentu zařadí i vibrátory a další sexuální pomůcky. Roční zkouška této strategie začne v červnu v padesáti vybraných lékárnách na různých místech země.

Foto: Profimedia.cz

Konečný výběr konkrétních sex zlepšujících produktů dostala na starost Apoteket spolu se Švédskou asociací pro sexuální výchovu.

Článek

Zatím není zcela jasné, jaké výrobky budou k mání, ale o jaký typ sortimentu se bude jednat, to jasné je. Podle Apoteket ukázal průzkum mezi jejich zákazníky, že mnozí Švédi a Švédky právě tento typ lékárny považují za vhodné a přirozené místo, kde si lze koupit sexuální pomůcky.

Mluvčí řetězce prodejen Eva Fernvallová k tomu říká: "Naším záměrem je znormalizovat, tedy jaksi oddramatizovat užívání sexuálních pomůcek a pomoci lidem dosáhnout lepšího sexuálního života, a to jak s partnerem, tak i bez něj. Jsme si vědomi toho, že uspokojivý sexuální život je velmi důležitou součástí lidského pohody a zdraví. Apoteket proto vidí zařazení těchto produktů jako součást širší strategie poskytování zdravotnických produktů a služeb."

Reklama

Související témata:

Související články

Vibrátor dirigují esemesky

Takříkajíc nový dynamický rozměr nyní může dostat intimní vztah milujících se jedinců, přestože jim geografická vzdálenost znemožňuje přímý fyzický kontakt....

Erotická pomůcka ohrožuje kyperskou armádu

Kypr ročně navštíví milióny turistů. Zdejší armáda však nepočítá se ženami, které si namísto živého partnera přivezou malého plastového přítele. Vibrátor Love...

Orgasmotron - rozkoš na dálkové ovládání

Rozkoš na dálkové ovládání stojí 200 tisíc korun. Orgasmus může mít podle anesteziologa Stuarta Meloye z amerického Winstonu-Salemu každá žena. Rozhodně i ta,...

Výběr článků

Načítám