Hlavní obsah

V kurzu se lze naučit, jak najít partnera

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GIESSEN

Německý profesor Christian Zielke na Polytechnické univerzitě v Giessenu vypsal zajímavý kurz, který nese příznačný název Život a flirt. Jeho absolventi by již nikdy neměli mít problémy s hledáním životních partnerů.

Článek

Profesor Zielke slibuje, že zájemce zaručeně naučí, jak nalézt toho pravého partnera.

Kurz má zároveň účastníky zbavit obav z toho, že by si museli někdy zaplatit společníka či společnici kvůli sexu. Škola života vyučovaná sociologem je určena především studentům ekonomiky, technologie a výpočetní techniky.

Výsledek za devět měsíců

Cílem profesorových instrukcí je nalezení životního partnera, jehož by se každý zájemce měl dočkat nejpozději do devíti měsíců.

Na počátku každého kurzu musí jeho účastníci vytvořit esej o třiceti stranách, ve které podrobně popíší, co od potencionálního partnera očekávají, ale také co sami mohou druhému nabídnout.

"Jen pět procent ze všech vytvořených životopisů můžeme použít dále, ostatní je musí znovu přepsat," uvedl profesor sociologie a kulturních studií Christian Zielke.

Anketa na konci článku:
Navštěvoval/a byste podobný kurz?

Studenti jako zboží

"Studenti se naučí svůj život lépe formulovat, až vytvoří stoprocentně perfektní plán vlastního bytí," vysvětlil Zielke, který hovoří o studentech hledajících životního partnera jako o zboží.

"Pokud si toto uvědomí, nikdy se zbožím opravdu nestanou. Studenti, kteří se naučí obchodovat sami se sebou, nikdy nebudou muset platit za sex," míní profesor Zielke.

Anketa

Navštěvoval/a byste podobný kurz?
Ano, potřebuji to
58,6 %
Nevím, styděl/a bych se
7,9 %
Ne, nemám to zapotřebí
33,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 278 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám