Hlavní obsah

Tři recepty, jak vylepšit sex a potěšit partnera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že je váš partnerský život trochu rutinní? Potřebujete dodat vašemu milování šťávu? Zkuste některou z rad, které pochází z knihy Laury Cornové "101 nocí úúúžasného sexu". Autorka, která považuje za klíčový moment dobrého sexu překvapení, ve svém díle dává 50 rad každému z partnerů. Stá první je pro oba.

Foto: Archiv rodiny Studených
Článek

Chcete udělat partnerovi radost a oživit vaše společné intimní chvilky? Vyzkoušejte některý z následujících vybraných receptů podle Laury Cornové, které uveřejnil britský deník The Sun.

Erotická rovnice

Sex může být jakýkoliv, jen nesmí být nudný. Jakmile se vášeň začne vytrácet a přenechá místo rutině, je na čase přistoupit k erotické rovnici: PŘITAŽLIVOST + PŘEKÁŽKA = VZRUŠENÍ. Muži milují výzvy. Připravte tedy svému partnerovi nějakou a trochu mu odolávejte...

Ingredience:1 velká pánská košileškádlivá rvačka

Odpoledne se začněte po bytě promenádovat jen v kalhotkách a v některé jeho košili. Žena ve veliké košili, která sotva zakrývá její pozadí, je neuvěřitelně sexy. Chcete, aby vás začal pronásledovat, tak ho musíte nějak vyprovokovat. Přetáhněte ho přes zadek utěrkou, nebo ho postříkejte trochou vody. A vyzvěte jej: "Že mě nechytíš!"

Začněte se se svým miláčkem honit. Okolo stolu, z pokoje do pokoje, dovnitř a ven. Jakmile vás chytí, začněte se s ním prát a poté mu znovu utečte. Celé je to v legraci, ale i nevážně míněná výzva a váš hraný odpor v něm probudí jeho primární instinkty - vzrušení z lovu. Až vás chytí definitivně, je čas na další výzvu: "Že mi nesundáš všechno oblečení!"

Nesnažte se mu to nikterak ulehčit. Odolávejte, perte se s ním. Čím to pro něj bude těžší, tím více si svůj triumf vychutná. Jeho oslava vítězství bude neuvěřitelně intenzivní. A pocítíte to i vy sama...

Zamlžená okénka

Máloco se vyrovná žhavosti sexu, při kterém společně zamlžíte okénka u auta. Další úkol tedy je, jet autem do kina. Své svádění zahajte obyčejným rande. Vyberte nějaký film a vezměte ho na něj.

Ingredience:1 auto1 filmdva diváci

Rozpomeňte se na to, jak jste spolu začínali chodit. Držení za ruce ve zšeřelém sále kina, vaše hlava na jeho rameni, neustálé projevy lásky. To bude ta jednoduchá část, to už máte nacvičené. Pravá zábava začne poté, co se vrátíte do auta a budete se vracet z kina.

Polibte jej na každé červené, která vás na cestě domů zastaví. Na každém rohu stiskněte jeho stehno. Až dojedete k domu, zaparkujte, ale nevylézejte z auta. Vypněte motor, ale nechejte zapnuté rádio. A na řadu přichází pravý filmový polibek, sklopená sedadla a zamlžená okénka.

Vzrušení lovu

Vzrušení z lovu a kořisti má každý muž geneticky zakódované. Je tím, co mu pumpuje adrenalin do žil a udržuje správnou hladinu testosteronu. Využijte proto tohoto instinktu ve svůj prospěch a pošlete jej na lov, jehož kořistí budete vy.

Ingredience:Rozházené oblečení1 ručníkněkolik polštářůpotravinová fólie

Vstaňte ráno brzy a nenápadně mu vsuňte do aktovky či kapsy saka obálku. Zasměje se, až v ní najde vaše nejhezčí spodní kalhotky. Zaujme ho, když u nich najde vzkaz: "Stopa začíná u vchodových dveří. Šťastný lov!". Díky němu na vás bude celý den myslet.

Až přijde domů, všude se budou válet kousky vašeho oblečení. Na klice bude viset vaše podprsenka, přes židli bude přehozená vaše košile, na zemi se bude válet sukně, vedle ní punčocháče... Stopa povede rovnou do ráje, respektive do ložnice. A tam budete na posteli ležet vy. Zabalená v ručníku.

Jakmile projde dveřmi, začněte po něm házet polštáři. Jeden si ale nechejte, abyste jej s ním mohla žertovně praštit, až se vám bude snažit sundat ručník. Potom vstaňte a utíkejte. Až vás chytí, bude si chtít vychutnat svoji sladkou odměnu. V té chvíli ji však ještě nedostane.

Budete pro něj totiž mít přichystanou ještě poslední překážku. Pod ručníkem budete totiž obalená potravinovou fólií. Ach ne! Pomalu neumí z fólie vymotat sendvič a teď, aby z ní dostával vás. Tenhle moment je ale důležitý. Nezapomeňte na něj a rozhodně mu nepomáhejte. Vynikajícím receptem na svádění jsou totiž tři čtvrti vzrušení a jedna čtvrtina frustrace.

Anketa

OTÁZKA PRO ŽENY: Vyzkoušíte některou z uvedených rad?
ano, láká mě to
39,1 %
ne, připadají mi hloupé
38,1 %
ne, znám účinnější
16,2 %
ještě nevím
6,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 984 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám