Hlavní obsah

Tři rady pro muže, jak partnerce zpestřit sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč by se měla snažit jenom žena? Proč má zpestřovat sexuální život ve dvojici jenom ona? To byl jeden z častých dotazů v diskusi nad článkem o receptech na vylepšení partnerského sexu, který Novinky publikovaly v pondělí. Nabízíme tedy další tři recepty podle knihy Laury Cornové "101 nocí úúúžasného sexu". Tentokrát určené mužům.

Foto: Jiří Cysař
Článek

Většina diskutujících i hlasujících považovala včerejší tipy za přinejmenším podivné. Hitem se zjevně stala potravinová fólie. Pozoruhodné rady však má autorka, jejíž knihy se jen ve Spojených státech prodalo přes milión výtisků, i pro mužskou část populace. Vybrané tři můžete zkusit i vy.

Překážková dráha

Poměrně záhy v životě člověk zjistí, že často nejvíce touží po tom, co zrovna nemůže mít. A velmi často toto nemilé pravidlo platí v milostném životě. Následující rada se týká těch, kteří měli to štěstí a tu, kterou chtěli, získali. Možná mají i dobrý sex. Chtějí-li ho však mít "úúúžasný", musejí se trochu snažit. Laura Cornová radí, jak proměnit svádění ve výzvu.

Ingredience:žena se smyslem pro humormuž s dobrým chrupemkravata

Ráno nechejte některou z vašich starých kravat na nějakém místě, kde si jí vaše milovaná nemůže nevšimnout. Na klice dveří nebo na zpětném zrcátku v jejím autě. Na kravatu připíchněte vzkaz: "Vezmi mě s sebou večer do postele. Budeš mě potřebovat."

Po dlouhém dni jejích velkých nadějí a očekávání erotických hrátek, ji rozhodně nezklamete. V posteli jí vysvětlíte plán. Kravatou vám sváže ruce za zády a nechá vás, abyste ji odstrojil jen s pomocí zubů. Ona vám u toho nesmí nikterak pomáhat. Rozepnout knoflíčky u blůzy i zip u džínů musíte zkrátka sám s pomocí chrupu. Spolupracovat může jedině tak, že bude poslouchat vaše pokyny, aby si sedla, vstala, lehla, posunula se....

Otrokář a otrokyně

(Nevhodné pro feministky) "Chceš se vsadit?," to bude vzkaz, který napíšete na stokorunu, kterou jí ráno přilepíte do koupelny na zrcadlo. Až se vás pak bude ptát, vysvětlíte jí, že si v následujícím týdnu budete chtít zahrát hru.

Ingredience:paklík karet (nebo jakákoliv její oblíbená hra)1 nebo více hodin nerušeného soukromí

Může to být jakákoliv hra, kterou má ráda. Karty, Člověče nezlob se, Scrabble... Až v inkriminovanou noc jí však prozradíte, co bude cena pro vítěze - otročení.

Budete-li vyhrávat, bude vám vaše milá dlužit hodinu v roli otrokyně. A vy, v roli otrokáře, jí budete dávat úkoly, díky kterým navodíte atmosféru pro svádění. Poručte jí, aby zapálila svíčky, vonné tyčinky a zhasla světla. Pak jí řekněte, aby svému pánovi přinesla pití a potom, aby jej políbila. V reakci na což poté smutně zkonstatujte, že to bohužel nebylo dostačující.

Ona se tedy bude muset snažit čím dál více, aby si náklonnost svého pána zasloužila. Zapněte sexy hudbu a poručte jí, aby tančila a svlékala se. Řekněte jí, aby si na sebe vzala své nejhezčí prádlo. Dávejte jí jakékoliv pokyny dle vlastního uvážení, vy jste otrokář.

Jediným pravidlem by mělo být, že otrokyně svému pánovi musí naprosto důvěřovat. Že nebude vystavena žádnému veřejnému ponížení, ničemu bolestivému a nebude to mít trvalé následky.

Nikdy nezapomeňte otrokyni nařídit, aby ona sama vyvrcholila. A mějte vždy na paměti, že tu hru můžete prohrát vy...

Kouzelné ruce

Budete-li něžně rukama jezdit po těle své milované, zbavíte ji napětí, uvolníte její napnuté svalstvo a také v ní tak můžete probudit divokou sexuální touhu.

Ingredience:nahá ženaprostěradlomuž s citlivýma rukamahusí kůže

Položte ji nahou na postel a přikryjte ji prostěradlem, aby jí nebyla zima a leželo se jí pohodlně. Pod prostěradlo zajeďte rukou a lehounkými pohyby jí začněte hladit. Používejte jen konečky prstů, dotýkejte se jí jenom zlehounka.

Začněte na obličeji, něžně jí přejeďte přes čelo, oční víčka, obtáhněte tvar jejího nosu, hebounkou kůži za jejíma ušima a pokračujte po krku směrem dolů a nezapomínejte přitom, že se musíte dotýkat jen jemně. Pohyb vašich rukou po jejím těle vytvoří náboj statické elektřiny, všechny chloupky jejího těla budou v pozoru a ona vzrušená.

Rukama po jejím těle klouzejte velice pomalu a jakoby vznášivými pohyby. Od hlavy až k patě. Na rozdíl do masáže ji tím neuspíte, ale naopak v ní rozproudíte vášeň a touhu. Hledejte její erotogenní zóny. Vaše stimulace ji příjemně naladí a zbytek je na vás obou...

Anketa

Myslíte, že některá ze zmíněných rad může fungovat?
ano
80,9 %
ne
19,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 502 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám