Hlavní obsah

Titěrná tanga se vrací do módy

Novinky, ema

Je zvykem, že spousta celebrit vystavuje na sociálních sítích svoje chlouby. Ne, tím nemyslíme například auta nebo drahé kabelky. Dnes je totiž trend ukazovat co nejvíce ze svého těla. A i díky tomu se legendární tanga hřejí na výsluní oblíbenosti.

Foto: Profimedia.cz

Božskou fotku vystavila na sociální síť modelka Gisele Bundchenová.

Článek

Už se o nich napsalo mnoho. Například i to, že ohrožují zdraví žen, protože způsobují záněty. Spousta odborníků několikrát pobouřeně vyzývala, aby se jejich prodej úplně zakázal. Nebylo to ale nic platné. Tanga zřejmě jsou a vždy budou velmi oblíbenou součástí dámských šuplíků.

Češky tanga příliš nemusejí

Některým mužům připadají tanga sexy. Jiní dávají přednost klasice. Co ale nosí české ženy? „Provádíme průzkumy a testy pravidelně, ale podle našich aktuálních zkušeností, dávají klientky před tangy přednost tzv. 'brazilkám' a klasickým kalhotkám. Brazilky jsou totiž pro ženy komfortnější a jsou dokonalou volbou pro každou postavu. Částečně odhalují zadeček a tím prodlužují nohy. Zadní díl je zpracován bez lemovacích gum, nohavičky se nezařezávají a jsou vhodné pod přiléhavé oblečení. Takže u našich značek jsou tanga stále vytlačována jinými komfortnějšími a také postavě lichotivějšími střihy,” říká Michaela Barochová z Triola underwear.

Její slova potvrzuje i stylistická kancelář Intimissimi: „V minulosti byla tanga využívanější než dnes. Nyní ženy raději kupují jiné druhy kalhotek, jako jsou culotte a brazilky. Myslíme si, že ženy preferují klasické střihy, protože jsou pro ně více pohodlné, ale stává se docela často, že tanga nosí k dosažení více sexy vzhledu.”

To tedy znamená, že se tanga mohou do módy vracet jen velmi povrchně. Především proto, že se těší velké, častokrát monstrózní, oblibě slavných žen. Například kontroverzní zpěvačka Lady Gaga vyráží do společnosti pravidelně oděná pouze ve spodním prádle. To totiž umělkyně povýšila na formální oblečení a nosí jej stejně běžně, jako ostatní lidé trička a kalhoty. Toho si samozřejmě všimly i její kolegyně a nenechaly se zahanbit. Pokud nemají tolik odvahy, většinou pak tanga ukazují ve svých videoklipech nebo svým fanouškům na sociálních sítích.

 Hvězdný život versus realita běžného života

Pravdou ale zůstává, že srovnávat slavné ženy a „obyčejnou” veřejnost zkrátka a dobře nejde. Jistě, ve VIP kruzích je tento staronový trend obliby tang na vzestupu, co se ale nás obyčejných lidí týče, nic se nezměnilo. Podívejte se tedy alespoň na slavné celebrity, které si díky svým mnohdy dokonalým postavám mohou toto titěrné spodní prádlo dovolit nosit (nejen) na veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Doutzen Kroesová takto odpočívala na Ibize.

Foto: Profimedia.cz

Typický koncertový kostým zpěvačky Lady Gaga. Ta povýšila spodní prádlo, hlavně tedy pak tanga, ze spodního prádla na oblečení, který lze nosit jen tak, jako třeba džíny.

Foto: Profimedia.cz

I Alessandra Ambrosiová ví, jak potěšit své fanoušky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka v bikinách s žirafím potiskem, Olga Kentová, u moře s kamarádkou. Díky své dívčí postavě si může tanga dovolit i na veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

Mladá zpěvačka Rihanna je také jejich velkou milovnicí.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám