Hlavní obsah

Tip pro muže: Jaká selfie ženy nejvíce zaujmou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S vynálezem fotoaparátu získalo lidstvo novou dovednost – možnost zaznamenávat a uchovávat životní momenty. V současné době lze díky chytrým telefonům s fotoaparáty zaznamenat prakticky cokoli, jakkoli je to bizarní. Oblíbená selfie všeho druhu jsou toho důkazem. Která zaujmou a která naopak odradí?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Selfie jsou nepopiratelnou součástí životů. Zatímco někdo je k nim skeptický a žádná si nepořizuje, někdo jiný fotí sám sebe na různých místech či v různých pózách, akcích, jak často to jen jde.

Odborníci se shodují, že záměrem všech je hlavně zaujmout. Pokud má být takové zaujetí spojeno s možným rande, je důležité vsadit na „správnou kartu“.

Jaké vlastnosti by mělo mít selfie, které vytvářejí muži ve snaze zaujmout ženy?

Jak selfie ničí lidské životy

Vztahy a sex

S dětmi

Selfie mužů s dětmi patří mezi ta, která ženy nemohou nemilovat. Nejde ovšem o to, záměrně si půjčovat „cizí“ dítě, jen abyste si s ním udělali foto a nějakou ženu přilákali. Máte-li ale v příbuzenstvu nějaké mladší ročníky, klidně se fotkami s nimi pochlubte. Dát najevo svou náklonnost k dětem je skvělý způsob, jak zaujmout srdce žen, tvrdí vztahový kouč Michael Griswold.

Se psem

Jakékoli foto se psím miláčkem (samozřejmě nejlépe opět se svým vlastním nebo z blízkého příbuzenstva) je rovněž dobrým tipem, jak zaujmout.

Zatímco prý podle odborníků psí kamarád na fotce dopomůže k větší atraktivitě, ten kočičí mnohdy spíše odradí – protože, jak tvrdí odborníci, k milovníkům koček se tak nějak automaticky pojí i téma osamělosti. Vlastnictví psa naopak evokuje aktivní a dobrodružnou povahu (samozřejmě také závisí na plemenu psa).

Cestování – s rozumem

Někteří lidé si podle odborníků pletou internetové seznamky s cestovatelskými alby. Zveřejňují detailní fotky ze všech míst, kde byli, co tam dělali a s kým, jak u toho vypadali apod.

Turisté si fotili selfie se 150 let starou sochou. Převrhli ji a zničili

Cestování

Ženy se rády podívají na fotky z různých míst, ovšem přehled připomínající cestovní brožuru je nezaujme. To spíše další odlišné koníčky.

Fotky „za střízliva“

Ano, fotky v podroušeném stavu jsou mnohdy zábavnější než ty střízlivé, ale upřímně, k seznámení asi příliš nepomohou. Nejde ale o to, nedávat na sítě žádnou z fotek, jak se bavíte s alkoholem v ruce, jen zvažte množství.

K tomu se váže i nepsané pravidlo – raději nikdy nepsat nikomu v podroušeném stavu.

Foto celého těla

Hlavně na seznamkách mají lidé tendenci zveřejňovat fotky, které jsou mnohdy záměrně klamavé. V reálu je jim 30, ale ukazují svou fotku před 10 lety atd. Mnozí mají pocit, že to dělají hlavně ženy, ale ve velkém se tomu nevyhnou ani muži.

Proto je dobré uveřejňovat selfie, která ukazují nejen tvář zblízka, ale také celé tělo. Čím více toho nebude vidět, o to víc si budou ženy myslet, že dotyčný něco skrývá.

Jak moc fotky na sociálních sítích lžou

Styl

Upravené selfie jako ideál aneb Jak se mění trendy ve vnímání krásy

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám