Hlavní obsah

Střed horního rtu prý prozradí, zda žena dosahuje vyvrcholení

Paislay

Ne každá žena dosahuje vaginálního orgasmu. Celá řada žen jej pouze předstírá. Podle profesora Stuarta Brodyho lze ale tuto ženskou lež snadno odhalit. Stačí se podívat na horní ret ženy. Čím výrazněji je vystouplý jeho střední hrot, tím je větší šance, že žena prožívá skutečný orgasmus.

Foto: Profimedia.cz

Výčnělek na středu horního rtu odhalí o ženě víc, než sama tuší.

Článek

Přitom prý nezáleží vůbec na plnosti a smyslnosti rtů, rozhodující je skutečně jen výčnělek na středu horního rtu. Čím výraznější uzlinku tvoří, tím je pravděpodobnost, že žena dosáhne vaginálního orgasmu, vyšší.

Foto: Profimedia.cz

Šipka ukazuje, kde se nachází zmiňovaný výčnělek-

Podle Brodyho z University of the West of Scotland se tento uzlík na horním rtu tvoří asi v sedmnáctém týdnu těhotenství. A určité působení hormonů v děloze v tu dobu způsobuje nejen vývin méně či více vystouplého hrotu na rtu, ale také tvorbu neuronů v mozku, které mohou ovlivňovat dosažení vaginálního orgasmu.

„Je možné, že plošší či chybějící výčnělek může souviset s jemnými neuropsychologickými abnormalitami, což může ovlivnit vaginální orgasmus,“ tvrdí Brody.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Orgasmus ženy v 50. letech a dnes

Americkou sexuologickou literaturu zahlcují v poslední době výzkumy a zprávy o ženském orgasmu. Jako by ženské sexuální vyvrcholení, které stálo dlouhý čas...

Výběr článků

Načítám