Hlavní obsah

Sexy tanga ženám škodí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURG

Ačkoliv jsou spodní kalhotky zvaná tanga zejména u dívek a mladých žen velmi oblíbená, neboť při jejich nošení nejsou přes oblečení vidět obrysy spodního prádla, němečtí lékaři upozorňují, že mohou mít negativní vliv na zdraví.

Článek

Někteří z odborníků dokonce navrhli, aby tanga byla zrušena. Riziko pro ženu je podle nich velké. K varování lékaře přiměl zvýšený počet žen, které trpí záněty pohlavních orgánů právě v důsledku nošení přitažlivých kalhotek.

Záněty podle Thomase Genta z hamburské gynekologické asociace způsobuje tření nejužších částí kalhotek. "Tanga mohou odřít a poranit jemnou kůži v oblasti pohlavních orgánů, zvláště když jsou příliš těsná," vysvětlil Gent. Doplnil, že poškození kůže může napomoci k šíření bakterií a zapříčinit tak plísně.

Obliba se mění

V poslední době se přitom začal shodou okolností šířit trend, díky němuž ženy inklinují spíše k pohodlnému prádlu. Jsou ochotny zakoupit si běžné kalhotky, které jim nabízejí více komfortu, a estetických, ale nepříjemných tang se vzdávají.

Potvrdil to i tiskový mluvčí jednoho z největších světových obchodních řetězců s oblečením. "Vývoj se obrátil k pohodlnému prádlu i kalhotkám," sdělil.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Jakému prádlu dáváte přednost?

Anketa

Jakému prádlu dáváte přednost?
Sexy tangům
31,9 %
Pohodlnému prádlu
50,5 %
Jak kdy
17,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5065 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Erotické prádlo si Nizozemky nepřejí

Utkvělá představa, že ženy touží po sexy spodním prádle, je spíše přáním mužů, kteří jim je kupují. Dámy totiž ve skutečnosti chtějí pohodlné kalhotky...

Výběr článků

Načítám