Hlavní obsah

Sexuální slídilové na australských plážích mají utrum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Policie australského Sydney určitě nepotěší místní slídily, kteří se na plážích nemohli nabažit ženských těl. Ve středu totiž oznámila, že už nebude tyto výtečníky tolerovat. Ti se po plážích procházeli s mobilními telefony, jejichž prostřednictvím fotili krasavice opalující se nahoře bez.

Článek

Policie toto prohlášení zveřejnila v reakci na případ muže, který byl o víkendu zatčen, když potají mobilem fotografoval ženy na místní pláži Coogee. Zaměřoval se na ty, které byly oblečené jen v dolním díle plavek.

Pokuta nebo žalář

"Opalovat se bez horního dílu plavek je na rozhodnutí každé z žen, ale pořizovat jejich snímky bez dovolení porušuje jejich právo na soukromí," vysvětlil sydneyský policista Peter Thorne.

Pětadvacetiletý muž, který zhřešil pořizováním hanbatých snímků, byl obviněn z nepřístojného chování.

Před soudem se bude zpovídat 1. prosince a hrozí mu pokuta až 660 australských dolarů (12 tisíc korun). V horším případě poputuje na tři měsíce za mříže.

Reklama

Související témata:

Související články

Místo ochrany se letci kochali dívčími těly

Posádka australského vojenského vrtulníku nebude moci napříště dále létat. Při bezpečnostní misi se totiž dopustila neslušných návrhů, které patřily dívkám...

Výběr článků

Načítám