Hlavní obsah

Sex v letadle bude pohodlnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Kandidáti na členství ve spolku Mile High Club, v němž se setkávají lidé provozující sex v letadle, budou moci využít dalece pohodlnějších podmínek než dosud. Australan Anthony Sturges totiž přišel s nápadem, jak nehostinnému prostředí dodat punc pohodlí.

Foto: Stezka Vltavy

Součástí festivalu Vltava Open budou i vyhlídkové plavby.

Článek

Anthony Sturges, podnikatel z Brisbane, přemýšlel, jak zpříjemnit kandidátům na členství vstup do klubu. Mnohdy se totiž schůzky odehrávaly na toaletách či jiných zákoutích.

Sturges proto do kabinek osmnácti letounů, kde se členové tradičně scházejí, nechal nainstalovat manželské postele. Za poplatek, který v přepočtu činí asi osm tisíc korun, si pár může objednat čtyřicet pět minut radostného letu. Letadlo startuje z letiště v Redcliffe.

Bezpečnost na úkor sexu

Postel však není jedinou novinkou. Páry dostanou na přání šampaňské, čokoládu, jahody a také prezervativy. Na každého zájemce tedy čeká jen pohodlí.

To má však jeden malý háček. Všichni, kteří se letu zúčastní, si musí během startu a přistávání nasadit bezpečnostní pásy, které si musí pár minut ponechat. Tato opatření pak párům ukrajje dlouhé minuty čekání, než se mohou vrhnout na přípitek, laškování a milostné hrátky.

Reklama

Výběr článků

Načítám