Hlavní obsah

Radim Uzel: Erotické hrátky v autě můžou být riskantní

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V USA nedávno uveřejnili výsledky sexuálního chování mládeže. Pokud porovnáváme sexualitu mladých Američanů s našimi teenagery, zarazí nás daleko větší procento nezletilých těhotných dívek. A nesmírná obliba sexu v autě. Víc než třetina mladých uvádí, že se automobil stal místem jejich prvního polibku i dějištěm prvního pohlavního styku.

Foto: Profimedia.cz

Daleko nebezpečnější jsou erotické hrátky během jízdy autem. (Ilustrační foto)

Článek

Je to zcela jistě způsobeno podstatně nižším věkem, ve kterém americká mládež dostává řidičský průkaz. Ale také tím, že interiér amerického auta, často půjčeného od rodičů, bývá výrazně prostornější než u evropských vozů, a tedy i vhodnější k sexuálním hrátkám.

Vzpomínám si, jak jsem někdy na začátku 90. let svezl jednoho amerického sexuologa ve své Škodě 120. „To není auto, to je antikoncepční prostředek,“ pravil ten odborník. A to jsem mu ještě nepředvedl svého trabanta, kterým jsem jezdil jen pár let předtím.

Americký kolega mi zároveň vyprávěl, jak nebezpečný může být sex v autě. V sexuologické literatuře se totiž traduje případ ze severoanglického Sunderlandu.

Když byli milenci v nejlepším, dalo se auto stojící na břehu moře do pohybu. Pár byl natolik zaujatý sám sebou, že si toho nevšiml. Vzpamatoval se, až když automobil skončil v mořských vlnách.

Celá čtvrtina obyvatel USA se přiznala k tomu, že aspoň jednou v životě vyzkoušela erotické hrátky v autě za jízdy.

Naštěstí se mu podařilo vylézt ven okýnkem. Mokrou, polonahou a vyděšenou dvojici odvezla domů policie. Později zjistila, co zavinilo tuto nehodu. Pohyby milenců v autě byly tak vášnivé, že uvolnily ruční brzdu.

Daleko nebezpečnější jsou erotické hrátky během jízdy autem. Celá čtvrtina obyvatel USA se přiznala k tomu, že je vyzkoušela alespoň jednou v životě. Polovina z nich dokonce tvrdí, že za jízdy dosáhli vyvrcholení. Kromě orálního styku se jednalo také o masturbaci rukou. Takové činnosti jsou za jízdy samozřejmě velmi nebezpečné. Podobně jako kouření, telefonování nebo líčení žen.

Varovné případy

Americký spisovatel John Irving líčí případ, kdy žena ukousla leknutím penis svému milenci, který při couvání narazil do zaparkovaného auta. I když zde jistě zapracovala autorova fantazie, není taková příhoda úplně nemožná.

Varovný je také případ z Kuala Lumpuru. Islámský soud tam vyměřil nesezdanému páru milenců, který policisté přistihli při sexu autě, výprask rákoskou. A to dopadli poměrně dobře.

Islámské právo šaría může nesezdané muslimy poslat za sex až na tři roky za mříže. Třicet ran rákoskou je poměrně mírná sazba. Islámské soudy ji zpravidla uštědřují provinilcům za pití piva. To by se v českých hospodách spotřebovalo rákosek!

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Nářek nad zkaženou mládeží

Psychologové a pedagogové si často postesknou nad zkaženými mravy mládeže. Tak jako politici. Ti to dělají už od starověku. Jsou ale současné mravy skutečně...

Radim Uzel: Na velikosti opravdu nezáleží

Většina pánů považuje erekci penisu za neoddělitelný znak mužské síly. A to už od starověku. Umělci někdy zobrazovali hrdiny antických bájí se ztopořeným údem....

Radim Uzel: Jak dlouho trvá správné milování

Jeden populární časopis uveřejnil údaje o tom, jak dlouho trval různým Čechům jejich nejdelší pohlavní styk. Řada čtenářů měla nad těmi údaji pocit sexuální...

Výběr článků

Načítám