Hlavní obsah

Proč se mužům líbí či nelíbí silikony

Novinky, Dana Sokolová

Podle odborníků neexistuje žena, která by byla se svým poprsím skutečně spokojená. Tak jako muži neustále řeší svůj penis, ženy se zaobírají svými ňadry a hledají problémy tam, kde ve skutečnosti vůbec nejsou, a trpí tak zbytečnými komplexy. Své sebevědomí pak nabírají zpět až díky pomoci plastických chirurgů. Zajímalo nás, co si o tom myslí muži. Jaký je jejich pohled na silikony a přirozenou krásu.

Anketa: Líbí se mužům či nelíbí silikonové poprsí?Video: Novinky

 
Článek

Z výzkumů jasně vyplynulo, že muži považují za ideální velikost ňader košíčky velikosti C - neboli trojky. V současné době, kdy se ženám díky hormonům celosvětově zvětšují ňadra, tak tato velikost není nic neobvyklého.

Foto: Profimedia.cz

prsa

Nicméně i když ženy nemají ideální velikost či tvar, mohou být pro muže stejně atraktivní jako ženy, kterým příroda nadělila, nebo zvolily cestu silikonů či jiných implantátů.

Důležitá je celková konstituce těla

Záleží i na celkové konstituci ženského těla. Pokud je žena velmi štíhlá a vlastní plné jedničky, tak to pro partnera může být více vzrušující než trojky plnoštíhlé ženy apod.

Foto: Profimedia.cz

Prsa

To platí i u žen se silikony. Pokud jsou ženy soudné a nenechají si zvětšit svá ňadra o více velikostí, pak obvykle muži ani nepoznají, že nějaké implantáty mají.

Foto: Profimedia.cz

silikony

Samozřejmě je-li žena příliš štíhlá a nechá si z jedniček udělat trojky, je pravděpodobné, že implantáty budou na první pohled rozeznatelné. Naopak přizpůsobí-li své požadavky na zvětšení ňader své tělesné konstituci, pak to možná nebude poznat ani na pohmat. Samozřejmě záleží i na šikovnosti plastického chirurga.

Foto: Profimedia.cz

Velikost i tvar je především věc vkusu.

"Pokud se žena rozhodne pro implantáty přirozené velikosti k postavě, tak to člověk na první pohled ani nepozná. Některé, zvláště menší implantáty, neobjeví ani mamolog na pohmat," potvrzuje světově uznávaný plastický chirurg Jan Měšťák z kliniky Esthé a dodává:

Foto: Profimedia.cz

Pro někoho krásný dekolt, přestože s přírodou moc společného nemá.

"Problém může nastat až v okamžiku, když dojde k zapouzdření implantátu. V ten moment začnou být ňadra na pohmat tuhá. Ale tento problém se vyskytuje jen u velmi malého procenta žen. Bohužel doposud nikdo nezná pravou příčinu, existuje pouhá spojitost s kojením či se zánětem prsní žlázy."

Foto: Profimedia.cz

Žádná žena není plně spokojena se svým poprsím.

Co muži skutečně preferují?

Vše záleží na jednotlivcích. Přesto jestli se muži na něčem shodnou, pak na tom, že při samotném sexu je jim vlastně úplně jedno, jaká prsa žena má. Možná je to pro některé z nich věc, která u nich vzbudí prvotní zájem, ale pro vztah jako takový jsou pro muže důležitější jiné věci.

Mužské názory si můžete poslechnout v přiloženém videu.

Foto: Profimedia.cz

I přirozená ňadra mohou mít dokonalý tvar.

Foto: Profimedia.cz

Přirozená ňadra ve tvaru hrušky.

Foto: Profimedia.cz

Menší prsa nebo raději silikony?

Anketa

Myslíte si, že jsou lepší silikony než malá prsa?
Ano, velká prsa jsou prostě víc sexy
9,8 %
Ano, ale některá menší prsa mohou být krásná
16,2 %
Ne, upřednostňuji přirozenost
71,7 %
Ne, nejsou příjemná na dotek
0,8 %
Nevím, při sexu mne zajímá zcela něco jiného
1,5 %
Celkem hlasovalo 10751 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Plastická operace prsou krok za krokem

Plastické operace prsou jsou oblíbené již po desetiletí, avšak před tím, než se žena rozhodne tento krok podstoupit, měla by si něco o daném zákroku zjistit....

Výběr článků

Načítám