Hlavní obsah

Přípravami na první noc s přítelem stráví ženy několik hodin

Novinky, ema

Pokud se vás nový protějšek rozhodne pozvat na romantickou večeři, jistě už dopředu přemýšlíte nad tím, jak takový večer může asi skončit. Zajdete si možná na kosmetiku, depilaci a přípravám na schůzku budete věnovat více času. Může jít totiž o důležitý večer ve vašem životě.

Foto: Profimedia.cz

První společná noc znamená pro spoustu žen hodně důležitý zlom ve vztahu. I proto jí obětují spoustu času.

Článek

Pokud cítíte, že večer pravděpodobně skončí milostnými hrátkami, zřejmě to nebudete brát úplně na lehkou váhu. Nový průzkum odhalil, že některé ženy jsou schopné se na první noc s novým přítelem připravovat až šest hodin! To vyplynulo z výsledků studie značky spodního prádla Bluebella, která se dotazovala tisícovky svých zákaznic.

Třetina žen (33 %) se objedná na kosmetiku, 32 % opálí své tělo v soláriu nebo se natírá samoopalovacími mléky, aby jejich pokožka byla krásně snědá. A neuvěřitelné tři čtvrtiny žen (76 %) zhodnotí, že je to ta nejlepší příležitost, proč se objednat ke kadeřníkovi.

Téměř dvě třetiny žen se vydají do obchodu pořídit si nové spodní prádlo a jedna třetina z nich tvrdí, že si rozhodně neobléknou takové spodní prádlo, ve kterém se už ukazovaly před svým posledním milencem.

Depilujeme chloupky a držíme diety

Odstranění chloupků je další z mnoha bolestivých procedur, které ženy před důležitou nocí absolvují. Na depilaci cukrovou pastou nebo voskem, se do salonů objedná 53 % dam. Drtivá většina žen (74 %) přiznává, že se vyhýbají určitým potravinám, aby předešly nafouknutému bříšku a vypadaly tak díky tomu o něco štíhlejší.

Že všechny tyto přípravy zaberou hodně času, je úplně jasné. Když se jednotlivé časy procedur na vášnivou noc sečetly, vyšlo najevo, že čtyřiapadesát procent žen jimi stráví neuvěřitelných šest hodin času. A to vše jen kvůli jedné jediné noci.

Přesunutí známosti do vztahu, je pro mnohé ženy velmi důležitým životním krokem. Samozřejmě si spousta mužů ani koutkem oka nepovšimne nové pedikúry, ale je to jen malý krok k tomu, aby se ženy v onen večer cítily sebevědomě a přitažlivě, což je v daný okamžik nejdůležitější.

TOP 10 procedur před první společně strávenou nocí
1. Profesionální vlasová péče 76 %
2. Dieta 74 %
3. Investice do spodního prádla 63 %
4. Odstranění chloupků voskem 53 %
5. Kosmetika 33%
6. Umělé opálení 32 %
7. Nové šaty 31 %
8. Manikúra a pedikúra 28 %
9. Nové povlečení 20 %
10. Kontrola příjmu alkoholických nápojů u partnera 19 %

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám