Hlavní obsah

Podvedla Němce při sexu po telefonu

BERLÍN

Muž z Německa udal na policii ženu, která ho vyzvala, aby zavolal na jisté telefonní číslo, kde mu bude nabídnuta sexuálně zaměřená komunikace. Po pár dnech ho však překvapil nezvykle vysoký účet, na němž se skvěla částka v přepočtu skoro 176 tisíc korun.

Foto: Alžběta Kolečkářová

Alžběta Kolečkářová & Black Souls

Článek

Osmadvacetiletý Němec jednoho dne zaslechl ve sluchátku příjemný hlas ženy, která se vydávala za Tinu. Sdělila mu, že jeho číslo našla na internetu, a nabídla mu, že jí může zavolat ze svého aparátu zpět, aby si popovídali o sexu. Zároveň ho ujistila, že poplatek za hovorné je velice nízký.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Zkoušeli jste již někdy sex po telefonu?

Muž se nechal nabídkou zlákat a hovorem strávil celkem šest hodin, napsal internetový server IOL. Skutečnost však byla opačná a Němec při pohledu na telefonní účet zjistil, že se nechal napálit. Podle mluvčího policie ve Weselu v západní části země navíc nebyl sex náplní celé doby komunikace. Po nahlášení případu zahájila policie vyšetřování možného podvodu.

Anketa

Zkoušeli jste již někdy sex po telefonu?
Ne, nikdy
64,1 %
Ano, ale jen jednou
13,2 %
Ano, několikrát
13,4 %
Ano, těchto služeb využívám pravidelně
9,3 %
Celkem hlasovalo 1587 čtenářů.

Reklama

Související články

Britové často oznamují rozchod SMS zprávou

Společnost mobilní sítě se sídlem ve švýcarském Bernu provedla výzkum, který se zabýval způsobem rozchodů obyvatel Velké Británie. Z výsledků vyplývá, že devět...

Výběr článků

Načítám