Hlavní obsah

Jordánsko: nechce ženu, která příliš telefonuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AMMÁN

Obyvatele Jordánska dohánělo manželčino přehnané telefonování k šílenství, neboť jej postupně začalo finančně ruinovat. Nezbylo mu nic jiného, než se se svou milou rozvést. O kuriózním rozchodu manželů informoval zpravodajský server BBC.

Foto: Jiří Smutný

Křižovatka Plotní - Zvonařka

Článek

"Moje žena mluvila hodiny po telefonu se sestrou a se svými přítelkyněmi. Diskutovaly o vaření, oblečení, módě a já platil měsíční faktury, aniž bych si stěžoval," vyprávěl Abu Samy, nešťastný manžel.

Na faktury neměl

Situace se stala nesnesitelnou ve chvíli, kdy se jeho choť začala účastnit různých telefonických soutěží a volala při tom do zahraničí.

"Účty třikrát převyšovaly můj plat.," vysvětlil muž a dodal, že právě neúnosné finanční problémy jej donutily manželský svazek opakovaně rozvázat.

Trojnásobný rozvod

Poprvé se na nátlak rodiny a přátel s manželkou usmířil. Ta se však záhy uchýlila ke svým starým zvykům a opět provolávala vysoké částky.

Po druhém rozvodu jej příbuzní opět přinutili, aby si svou bývalou ženu zase vzal. Třetí rozchod, k němuž se Abu pevně rozhodl, je již podle islámských pravidel definitivní a nezvratný. K nové svatbě by mohlo dojít jen v případě, že by si jeho exmanželka dočasně našla přítele.

Reklama

Související články

Kvůli rozvodu si uříznul penis

Pětatřicetiletý obyvatel Nikaragui psychicky neunesl odchod své manželky od rodinného krbu. Několikrát se pokoušel spáchat sebevraždu, pokaždé však marně....

Rozvedení manželé se soudí o papouška

Argentinští bývalí manželé se budou před soudem bít o opatrovnictví jejich domácího miláčka. Ani jeden z rozvedených se totiž nehodlá vzdát papouška Paquita....

Dočkala se rozvodu za porod ošklivé dcery

Osmatřicetiletý Jian Feng ze severní části Číny navždy opustil svou manželku, protože přivedla na svět nehezké dítě. Nechápal, jak jeho pohledná žena mohla...

Výběr článků

Načítám