Hlavní obsah

Po milování v parku šli domů nazí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ABERDEEN

Milenci v podnapilém stavu, kteří si užívali sexu v parku ve městě Aberdeen ve Skotsku, odcházeli domů nazí. Jejich oblečení jim totiž v nestřeženém okamžiku odcizil zloděj. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: archiv VALACHY TOUR

Miloš Škorpil předává ceny dětským závodníkům při závodu BĚHEJ VALACHY, jímž vyvrcholi 3. ročník seriálu VALACHY TOUR

Článek

Muž se po milování zalekl a z místa utekl. Jeho třiadvacetiletá partnerka se klidnou chůzí odebrala do svého domu. Nahé tělo si zakryla jen třemi listy novinového papíru.

Nemohla dovnitř

Do domu se však nemohla dostat. Podle deníku The Daily Record na ni čekaly zamčené dveře. Její spolubydlící, který je pravděpodobně i jejím přítelem z parku, totiž pečlivě zamyká a ženiny klíče byly ukradeny i s oblečením.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Milovali jste se někdy v parku či na jiném veřejném místě?

Soused proto musel zavolat policii, která se na místo ihned dostavila a vypáčila dveře.

"Je to jistě veselý příběh. Je vidět, co vše je člověk schopen udělat v opilosti. Ve střízlivém stavu by se toho třeba nikdy nedopustil," uvedl policejní mluvčí.

Anketa

Milovali jste se někdy v parku či na jiném veřejném místě?
Ano
77,4 %
Ne
18,3 %
Nepamatuji se
4,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3272 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Gayové měli sex v parku na stromě

Dva obyvatelé New Yorku, oba homosexuálové, se minulý týden ve čtvrtek po dobu téměř pěti hodin bezostyšně oddávali sexuálnímu skotačení na stromě v Central...

Výběr článků

Načítám