Hlavní obsah

Obavy z návštěvy sexshopu jsou zbytečné

Novinky, Andrea Zunová

Sex k životu potřebuje každý. Každý také v jiné intenzitě a každý v jiném balení. Ten, kdo si chce svůj sexuální život okořenit, může nejen zapojit svou či partnerovu fantazii. Nabízí se mu také návštěva sexshopu. A nemusí se ničeho bát.

Jak se nebát do sexshopuVideo: Novinky

 
Článek

Oblastní vedoucí Erotic City Lada Smutná Novinkám potvrdila, že se lidé stydí navštívit sexshopy, protože nedokáží odhadnout, co je v nich čeká. Jednodušší je to samozřejmě ve větších městech, která jsou anonymnější, než na maloměstě, kde si bude za chvíli celá "hospoda" vyprávět, že byl Franta včera v sexshopu.

"Není důvod k obavám, sexshop je vlastně lékárna pro dospělé," říká Lada Smutná. A má pravdu, protože v téměř naprosté většině se jedná o upravené obchody, kde na zákazníka čekají prodavačky ochotné poradit.

Foto: Profimedia.cz

Sexshop v Jižní Africe

Protože sexshopy mají sloužit především ke zpestření sexuálního života, je zde pestrá nabídka zboží. Záleží pak na zákazníkovi, zda si vybere např. erotické prádlo, parfém, film, vibrátor, Venušiny kuličky, stimulátory, vakuovou pumpu, nafukovací pannu, nebo kondomy.

Foto: Profimedia.cz

Do sexshopu pro dárek

Do sexshopu se můžeme vydat i pro dárek pro svůj protějšek. Za docela dobrý nápad to považuje i sexuolog Radim Uzel. Podle agentury Korzo však varuje, že i když se fantazii meze nekladou, jde také o to partnera neurazit.

Foto: Profimedia.cz

"Dobré samozřejmě je mít svůj protějšek tak trochu oťukaný. Úplně nejlepší jsou takové ty různé žertovné předměty, tam by žádný problém být neměl, pokud víme, že dotyčný zcela nepostrádá smysl pro humor. Nebo zajímavé prádlo, to také může potěšit a povzbudit erotickou fantazii…," zamýšlí se známý sexuolog.

A tvrdí, že jeho by takový dárek z míry rozhodně nevyvedl. "Mě už neudiví nic. Ani u pacientů, ani v osobním životě. Potkal jsem spoustu chytrých lidí i naprostých tupců. Žen i mužů velmi zvláštních, zábavných i naprosto nudných. A co se týče mých osobních zkušeností se sexem, může se vám zdát, že machruji, ale s přibývajícím věkem zastávám názor, že ani v této oblasti už mě nic nepřekvapí," přiznává Uzel.

Kdo také navštěvuje sexshopy?

Sexshop ráda navštíví například zpěvačka Rihanna. Když byla v Sydney, tak si nakoupila dvě velké tašky.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Další celebritou je hollywoodská kráska Reese Witherspoonová, která si v sexshopu nakupuje sexy oblečky.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoonová

Ani slavný manželský pár David a Victoria Beckhamovi se nestydí nakupovat v sex shopu a doplňovat svůj erotický arzenál. Podle paparazzi jejich nákupní košík obsahoval masážní olej, lubrikační gel, vibrátor, hůlku opletenou kůží, černý kožený obojek a roubík.

Foto: Profimedia.cz

David a Victoria Beckhamovi se nemohou dočkat narození vytoužené holčičky.

Při jedné z návštěvě Londýna zavítal do sexshopu i hollywoodský pár Angelina Jolie a Brad Pitt. Na nákupu strávili půldruhé hodiny a tašku měli plnou luxusních pomůcek.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie A Brad Pitt

Reklama

Související témata:

Související články

Jak často doopravdy myslí muži na sex

Muži myslí na sex častěji než ženy. Ne však tak často, jak se o nich tvrdí, tedy rozhodně ne každých sedm sekund. Podle nejnovějšího rozsáhlého výzkumu to je...

Intimní anorexie ničí milióny manželství

Je k vám váš partner citově chladný a vyhýbá se důvěrnostem? K takovému chování nejspíš může vést celá řada důvodů. Jedním z nich může být i intimní anorexie....

Kde končí selhání a začíná nemoc

Pokud muž nemá erekci déle než tři měsíce, už to obvykle není jen selhání. Jde o docela normální nemoc, kterou lze léčit. A to s neuvěřitelnou úspěšností: v 95...

Výběr článků

Načítám