Hlavní obsah

Nevěsta si to rozdala se svatebním hostem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZÁHŘEB

Ve velkou ostudu se změnila svatba v Chorvatsku, na které se nevěsta spustila s družbou už během svatební hostiny. Jejich vzájemné vzplanutí ale mělo tak dramatický průběh, že musel být zavolán lékař.

Článek

Nevěsta si odskočila s přítelem novomanžela na toaletu, kde se začali oddávat sexu. Když byli v nejlepším, překvapil je ženich. Zřejmě z leknutí u milenců nastala svalová křeč pohlavní orgánů, která jim nedovolila se od sebe oddělit.

Uvolnění až po injekci

Vyděšený páreček si pak musel vytrpět celé procesí zvědavých svatebčanů, kteří se přišli podívat, co se vlastně stalo. Zaklíněné milence vysvobodili až lékaři. Nedokázali to však na místě, proto museli provinilce odnést na nosítkách do sanitky a odvézt do nemocnice. Tam se teprve pomocí injekce podařilo svalovou křeč uvolnit.

Svatební hostina ale pokračovala. Ženich totiž oznámil, že spíše než sňatek se teď bude slavit rozvod, napsal tamní deník Slobodna Dalmacija.

Reklama

Související články

Letmý úsměv na svatbě zničil manželství

Šlo jen o nevinný úsměv, a přeci dokázal zničit manželství dvou milujících se osob. Přelétl na svatebním obřadu, vykouzlila jej nevěsta a jeho příjemcem...

Výběr článků

Načítám