Hlavní obsah

Něvěru přes mobil přiznává až jedna pětina žen

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až jedna pětina žen přiznává, že již někdy podvedla partnera přes mobilní telefon. Přitom se neliší podíl nevěrných žen a mužů, obě pohlaví podvádí stejně, ale rozdíl je ve frekvenci „mobilní nevěry“, vyplynulo z průzkumu Vodafone Zoom.

Článek

Zatímco ženy většinou podvádí jednorázově, muži mají „větší žaludek“ a podvádí opakovaně.  I když 1/5 již svého partnera někdy skrz mobil podvedla, většina z nich nebyla při své nevěře odhalena. Z celkového počtu podvodníků bylo odhaleno pouze 36 %.

Do mobilu partnera nahlédlo téměř 30 procent žen 

Téměř 30 % z nás se již někdy podívalo svému partnerovi do mobilního telefonu a 9 % z nich důkaz o nevěře našlo! Průzkum také odhalil, že nejčastěji se „mobilní nevěře“ věnují lidé do 20 let nebo mezi 31-35 lety, extroverti a lidé narozeni ve znamení Blíženců, Raka nebo Vodnáře.

Anketa

Byly jste již někdy nevěrné skrz mobil?
Ano, s kolegou.
7 %
Ano, s kamarádem.
25,8 %
Ano, s neznámým.
6,2 %
Ne.
58,3 %
Nepamatuji se.
2,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3855 čtenářů.

Reklama

Související články

Proč jsme nevěrné?

Podle již mnohokrát citovaného výzkumu sexuologů Weisse a Zvěřiny zaměřeného na sexuální chování českého národa bylo alespoň jednou během manželství nevěrných...

Léto a sex na jednu noc

Flirtování, sexuální úlety k létu neodmyslitelně patří. Kdy jindy jsou ženy i muži tolik nabití sexuální energií jako právě v létě. Jak úspěšně zvládat tyto...

Výběr článků

Načítám