Hlavní obsah

Léto a sex na jednu noc

Novinky, Dana Sokolová

Flirtování, sexuální úlety k létu neodmyslitelně patří. Kdy jindy jsou ženy i muži tolik nabití sexuální energií jako právě v létě. Jak úspěšně zvládat tyto úlety?

Článek

Ať chcete nebo ne, téměř každé z nás se někdy stalo, že jsme nezvládly svou sexuální touhu a podlehly své sexuální vášni. Pro některou to byl ten nejerotičtější zážitek v celém svém dosavadním životě, pro jinou zas ten největší propadák. Jak se vyhnout propadákům a jak zvládat danou situaci s nadhledem?

1.) Nikdy nezapomínejte na BEZPEČNĚJŠÍ SEX

Za každé situace byste především měla myslet na svou ochranu. Jelikož jedinou 100 % ochrannou před pohlavními chorobami je pouze sexuální abstinence, myslete alespoň na svou základní ochranu a provozujte tzv. bezpečnější sex (safer sex.). Bezpečnější sex spočívá v takových postupech, při nichž se žádné tělesné tekutiny jednoho partnera nedostanou na sliznice pochvy, úst, řitě nebo očí, ani na žádné sebemenší poranění kůže druhého partnera.

Při souloži do pochvy, do úst nebo do konečníku se lze chránit prezervativem, který se pochopitelně nikdy nesmí slinit nebo potírat mastnotou.

Umělé sexuální sanitární pomůcky (vibrátory, umělé pochvy apod.) se nikdy nesmějí půjčovat jiným osobám.

Nebezpečné je i zavádění prstů do pochvy nebo do řitě partnera či partnerky (nebezpečí poranění a infekce prostřednictvím kožní záděry).

Dráždění pohlavních orgánů nebo řitního otvoru ústy, intenzivní líbání s kousáním do rtů, jazyka a do prsních bradavek představuje rovněž nebezpečné sexuální praktiky.

Určitě používejte lubrikační prostředky, které svou kluzkostí zmenšují zmenšují pravděpodobnost poranění.

Andrea (26 let) byla jsem na jedné velmi proslulé diskotéce, kde jsem se seznámila s velmi sexy číšníkem. Flirtovali jsme spolu celou noc. K ránu mě chytil za ruku a odvedl mě dozadu do skladu. Přitisknul se ke mně a začal mě vášnivě líbat v ten okamžik můj mozek vypnul a já beze všeho podlehla. Jo bylo to super, jenže po třech dnech se u mě objevil vaginální zánět a po návštěvě lékařky z toho byla Kapavka, kterou jsem díky rychlému odhalení vyléčila. Ale nejhorší zážitek byl, když jsem absolvovala test na HIV. To týdenní čekání na výsledky bylo příšerné. Naštěstí ten test byl negativní, ale co kdyby ...

2.) Vyhněte se citům

Pokud už jdete kamkoliv z cílem ukojit svou sexuální touhu nikdy neprozrazujte svou identitu a nepátrejte ani po jeho identitě. Vždy Vám oběma musí být hned od začátku jasné, že jde pouze o sex. Čím více o sobě budete vědět, tím více můžete od sexu očekávat, což se nemusí vždy vyplatit. Buďte vždy realistická a zastavte své city včas, než narazí. I když bude pro Vás tento sex ten nejkrásnější na světě, rozhodně to nebude souviset s láskou.

Katrin (28) Není to tak dávno, co jsem procházela centrem Prahy a oslovil mě jeden velmi sympatický kluk. Z nevinné kávy se z toho stal divoký sex v podchodu jednoho starého domu. Bylo to úžasný. Bušilo mi srdce ještě hodiny po. Naivně jsem si myslela, že nešlo jen o sex a tak sem si řekla o tel. číslo. Dal mi ho, ale jakmile jsem mu za dva dny zavolala, byl děsně nevrlej a naprosto otevřeně mi řekl, ať už mu nikdy nevolám.

3.) Zapomeňte na romantiku

Při sexu na jednu noc by mělo jít především o Váš a jeho orgasmus. Rozhodně nečekejte žádnou velkou romantiku. Málokdy při tomto sexu zažijete krásnou dlouhou předehru. Většinou jde převážně o samotný akt a jeho divokost. Většina mužů i žen navíc provozuje nezávislý sex zejména z toho důvodu, aby ukojili své nejtajnější erotický sny. Aby zažili to, co doma nezažijí.

Lenka (32) Byla jsem vzornou manželkou asi sedm let, když jsem zjistila, že měl můj muž krátký románek se svou asistentkou. Zprvu jsem byla děsně hysterická. Pak jsem si řekla, když může on, můžu i já!  Z trucu jsem tedy vyrazila do jednoho baru, ulovit nějakého pěkného chlapa. Asi po dvou hodinách si ke mně přisedl jeden asi čtyřicetiletý Ital. Byl velice milý, pozorný a hlavně sexy. Přistoupila jsem na jeho narážky a nechala se pozvat do jeho luxusního bytu. Připadala jsem si jak Alenka v říši divů! Jenže už po desti minutách v bytě jsem pochopila, že sex s ním rozhodně nebude v mé režii, že budu součástí něčeho, po čem jsem nikdy netoužila. Poprvé v životě jsem zažila opravdu tvrdé Sado maso a doufám, že naposled! Domů jsem odcházela samá modřina, znechucená a uřvaná!

4. ) Zapomeňte na své ex-partnery

Připravte se na to, že se můžete stát pro svou sexuální oběť tím největším dřevem na světě a naopak on může dopadnout stejně i ve Vašich očích. Všichni jsme jiní, tudíž budete-li na svém milenci zkoušet praktiky, které zbožňoval nějaký Váš jiný partner, může se z vášnivé noci stát ta nejpříšernější a nejtrapnější noc, jakou si jen dovedete představit. Vždy buďte bezprostřední a nechte se ovládnout situací.

Martina (19)-  Byla jsem pozvaná na jeden večírek své kámošky, která měla zrovna volný byt. Přišlo tam spoustu lidí a mezi nimi i kluk, kterého jsem doposud neznala a který mě hned na první pohled zaujal. Večírek byl dost rozjetý, když ke mně ten kluk přišel a zeptal se jestli se nepůjdu ven projít. Nedošli jsme daleko. Skončili jsme na schodech  paneláku, kde měla kamarádka byt. Chtěla jsem být strašně dobrá a tak jsem dělala vše, co měl rád můj předchozí přítel. Zprvu to byly drobnosti, mé doteky ho spíš než vzrušovali - lechtali, ale pak jsem uchopila jeho penis do svých úst a zuby stlačila jeho pyj, tak jak zbožňoval můj ex. Jenže on zakřičel bolestí, trhnul s sebou a okamžitě utekl. Omráčená sem zůstala na místě a z dálky jen slyšela, "se fakt zbláznila, nána pitomá!"

5.) Do ničeho se nenuťte

Zavelí-li Vám Vaše Vagina, že jí daná situace není příjemná, okamžitě na to upozorněte svého milence. Nikdy nedělejte nic, co sama nechcete. Upřednostňujte sama sebe. Nejde o to, aby se uspokojil Váš milenec, ale především, abyste byla uspokojena vy! Jde o Váš orgasmus a ne o jeho!

Tereza (26) Byla jsem po dlouhodobějším vztahu, tudíž jsem netoužila po žádném dalším vztahu. Na jedné zábavě jsem se seznámila s klukem, který do našeho kraje jezdil na chatu. Byl to hezký kluk, ale děsný machr. Přesto jsem neodmítla, když mi ráno nabídl, že mě doveze domů. Vůbec jsem se nedivila, když po pár metrech zajel na lesní cestu a vypnul motor. Od začátku bylo jasné, že o nic jiného než o sex nepůjde. Až do samotného aktu bylo vše v naprosté pohodě. Jenže pak se z milého chlapce vyklubal namachrovanej akrobat. Stále se snažil vytvářet takové polohy, ve kterých jsem byla neuvěřitelně zkroucená a rozhodně jsem se necítila, tak úžasně, jak jsem si představovala. Do uvolněnosti a blaženosti jsem měla opravdu daleko. Bylo to utrpení. Nemyslela jsem na nic jiného, než na to, aby se co nejrychleji udělal!

6.) Koho raději ze seznamu milenců na jednu noc vynechat

Rozhodně by tam neměli být lidé, které máte ve svém bezprostředním okolí = přátelé, kolegové v práci, rodinný známí, ex-partneři, zoufalci o kterých je jejich situace předem známa.

Žaneta (27) - Ve své předchozí práci jsme měla velmi sexy šéfa. Jeho flirtíky jsem brala velmi nevinně. Často mě chválil, že mi to sluší, občas mě pohladil po vlasech ... Jenže pak byl Vánoční večírek. Popíjeli jsme červené vínko a hlasitě se bavili s ostatními v zasedačce, kde celá akce probíhala. Začalo se tančit. Nejprve všichni dováděli společně, ale pak přišli pomalé písničky a šéf si mě z ničeho nic přitisknul k sobě. Jelikož jsem byla již pěkně přiopilá, nebránila jsem se vůbec jeho objetí, spíš naopak. Najednou jsme vytančili ze zasedačky a skončili v mé kanceláři. Posadil si mě na můj pracovní stůl a začal mě svlékat. Vůbec jsem se nebránila. Procitla jsem až ve tři ráno. Ležela jsem na stole a on vedle mě. Rychle jsem se oblékla a utekla. V pondělí v práci mě čekalo velmi nepříjemné překvapení. Našeho úniku si všimlo hned několik lidí, což způsobilo, že se to velmi rychle rozneslo mezi lidi, tudíž mě všichni probodávali svými pohrdavými pohledy. Šéf dělal, jako by se nic nestalo. Jen jeho chování bylo najednou velmi chladné až arogantní. Nezbylo mi nic jiného, než dát výpověď.  

7.) Koho lze naopak doporučit

K nejlepším partnerům na jednu noc patří především rychlé známosti na dovolených. Jen samotné pomyšlení na exotického milence, může u ženy vyvolat tu nejdivočejší touhu! Navíc každý národ je v přístupu k sexu jiný, tudíž jedině tak lze získat ty nejrozmanitější sexuální zkušenosti. Načež existuje velká pravděpodobnost, že toho člověka již nikdy nepotkáte, tudíž mezi Vámi nemusí zůstat žádné Tabu, což pro oba může být velmi příjemné.

Jana (33) - Asi před 5 lety jsem trávila své prázdniny u svých známých ve státech. Pokud jsem zrovna necestovala, často jsem chodila k bazénu, který byl společný hned pro několik apartmanů. Jednoho krásného dne tam přišel i on. Krásný, urostlý jižanský černoch. Brzy jsme se seznámili a on mne pozval do jednoho sport baru. Celý večer byl velmi zábavný a příjemný společník. Vše se zvrtlo až v autě na cestě domů. Nejprve mě jemně políbil. Nikdy předtím jsem se s černochem nelíbala, a tak jsem ani netušila, co ve mne mohou vyvolat jeho hedvábné rty. Celá jsem se chvěla. Na každý jeho dotek mé tělo reagovalo neuvěřitelnou touhou. A co potom, když jsem uviděla jeho penis. Něco tak velkého a hebkého jsem doposud neviděla, natož cítila! Přestože chvilku trvalo, než se má vagina jeho velikosti přizpůsobila, tak to chvilkové napětí, za to stálo.  Nikdy jsem neprožila takový orgasmus, jako právě tenkrát!

Anketa

Zažili jste někdy letní sex na jednu noc?
Ano, bylo to úžasné.
47,2 %
Ano, ale byla to tragédie.
7,7 %
Ne, ale někdy bych to zkusil/a.
25,8 %
Ne, nic mi to neříká.
19,3 %
Celkem hlasovalo 6012 čtenářů.

Reklama

Související články

Nymfomanie není nemoc

Jeden chce a druhý ne. Odborně se tomu říká: nestejná touha v partnerském svazku. Vsadím se, že tenhle problém by vyhrál anketu nejčastějších sexuálních...

Při sexu se lidé mohou vážně zranit

I tak krásný akt, jako je sex může být velmi nebezpečný. Úrazy se stávají denně, nicméně o úrazech při sexu se buď vůbec nemluví a nebo naopak se šíří často...

Tajemství zadních dvířek

Toto tajemství odhalili lidé již v dávném starověku - zadeček byl uctíván jako oblast výbušného a posvátného sexuálního ohně. Již tenkrát bylo známé, že žádné...

Výběr článků

Načítám