Hlavní obsah

Netradiční sexuální pomůcka muže málem připravila o penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BIHOR

Horké chvilky na operačním sále připravil chirurgům Rumun, jehož penis uvízl v matici, kterou použil na prodloužení doby erekce. Šestačtyřicetiletý Janos se snažil matkou udržet erekci tak, jak to viděl dělat herce v jednom pornofilmu, píše zpravodajský server Ananova.

Článek

Jakmile však svůj pohlavní úd muž maticí prostrčil, ten se tam zasekl a začal otékat. Odjel tedy do nemocnice, aby jej lékaři netradiční sexuální pomůcky zbavili.

"Jeho penis byl tak nateklý, že jsem tu matku sotva viděl. Byla velká a ocelová a jakýkoliv pokus o její přeříznutí by toho muže poranil," řekl tisku doktor Gheorghe Bumbu z okresní nemocnice v Bihoru a pokračoval: "Můj operační sál se záhy přeměnil v zámečnictví. Dokonce jsem volal i svým kamarádům inženýrům, abych zjistil, jak by se to dalo přeříznout."

"Už jsem se téměř vzdával naděje, že ten penis zachráníme, když mě napadlo udělat několik podélných řezů, nechat vytéct trochu krve a nechat tak úd splasknout. To se skutečně stalo a matice šla poté sundat poměrně snadno. Muži, kteří trpí problémy erekce často zkoušejí podobné triky. Myslím, že by ale měli radši napřed zajít za lékařem," řekl doktor Bumbu.

Související témata:

Výběr článků

Načítám