Hlavní obsah

Němka zaplatila za erotiku vyloučením ze školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Každý, kdo ochutnal studentský chlebíček, jistě pochopí, že přivýdělek při škole nejen potěší, ale zároveň notně napomůže. Němka z klášterní školy v Berlíně na svou vedlejší pracovní činnost ale doplatila vyloučením. Finančně si totiž přilepšovala v sexuální televizní show.

Foto: Plzeň 2015, o.p.s.

Výstava do Čech připutovala z Londýna a po měsíčním hostování v Praze pokračuje v Plzni.

Článek

Jenny, která studovala na Evangelické škole, by se stala učitelkou, nebýt jejího pobuřujícího vedlejšího zaměstnání. Vedení školy totiž odhalilo, že se 19letá Jenny po výuce zabývá natáčením erotického televizního pořadu, jenž vysílá soukromá berlínská stanice.

Anketa pod článkem:
Přivyděláváte si při škole?

Erotiky na obrazovce lituje

Wolfgang Huber, biskup kláštera, který je zakladatelem školy, nelenil a necudnou studentku bez milosti vyloučil, uvedl server Ananova. Domnívá se, že její mimoškolní činnost se neslučuje s filozofií církevního zařízení. 

Jenny nyní lituje svého počinu, ale nemá už na vybranou: "Chtěla jsem v televizní show skončit, jenže teď, když mě vyhodili, budu muset v erotickém vysílání pokračovat."

Anketa

Přivyděláváte si při škole?
Ne, nepotřebuji to
24,9 %
Ano, jsem nucet při škole pracovat
44,8 %
Jen občas
30,3 %
Celkem hlasovalo 478 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám