Hlavní obsah

Nejvíce homosexuálů prý žije v Austrálii a USA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Nejvíce homosexuálů na Zemi žije na území Austrálie a Spojených států. Nejméně naopak ve Vietnamu. Tvrdí to alespoň studie lidského sexuálního chování prováděná společností Durex, snad nejznámějším výrobcem kondomů na světě.

Foto: Jiří Cysař

Bodypainting

Článek

Výzkum zveřejnil australský deník The Herald Sun. List mimo jiné tvrdí, že milostné pletky s osobou stejného pohlaví mělo v Austrálii více než sedmnáct procent populace žijící sexuálním životem. Stejně na tom je údajně i obyvatelstvo USA. Naopak tradičně konzervativní země vykazují mnohem méně podobných známostí, například ve Vietnamu se k homosexuální zkušenosti přiznaly jen tři procenta lidí.

Výzkum dále tvrdí, že nejčastěji se milují lidé v Maďarsku, a to 152x za rok. Stejně dobře se ale ukázal i zbytek zemí z tzv. Východní Evropy. Bulhaři se například přiznali ke 151 a Rusové ke 150 milostným aktům ročně.

Durex vycházel ve své studii z odpovědí sto padesáti tisíc lidí, kteří odpověděli na pokládané dotazy během sedmi let na internetových stránkách firmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám