Hlavní obsah

Na eBay lze zakoupit také manželku

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Elektronická dražba vietnamských dívek ve věku na vdávání začínala na částce 5 400 dolarů, tedy asi 150 tisíc korun. Neznámý člověk je prodával prostřednictvím internetového obchodu eBay.

Foto: www.olomouc.eu

Ilusrtační fotografie

Článek

K dobru této virtuální aukční síně budiž přičteno, že po obdržení stížnosti ochránců lidských práv další dražbu zastavila a poskytla údaje o nabízejícím policii.

Obchod s lidmi jako vtip

V celosvětovém měřítku eBay nabízí asi jednadvacet miliónů položek, z toho tři milióny denně jsou nové. Podle mluvčí firmy proto není v lidských silách uhlídat, aby se tam obchod s lidmi neobjevil.

Podobné nabídky lidí nejsou nic nového. Naštěstí jde ve většině případů jen o špatné vtipy.  

Děvčata lze nalákat na ponorku

Na eBay se ale nedávno prodával i ruský stíhací letoun MiG-29 a žádný vtip to zřejmě nebyl. Nejvyšší nabídka přišla od soukromého sběratele a činila 99 miliónů dolarů. Prodávající zůstal v anonymitě.

A co vy? Nechystáte se třeba koupit vyřazenou ruskou atomovou ponorku i s raketami, abyste měli na co nalákat děvčata? Touto rétorickou otázkou komentoval obchody na internetové dražební síni neznámý mladík.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám