Hlavní obsah

Na co by muži ve vztahu neměli zapomínat

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby muži i ženy věděli, po čem přesně jejich protějšek touží a jaká má tajná přání, byl by možná nejeden partnerský vztah mnohem jednodušší. Tak jednoznačné to ale v životě bohužel není. Proto by si partneři měli umět navzájem naslouchat a dostatečně spolu komunikovat, aby předešli většině nedorozumění či zbytečným hádkám.

Foto: Profimedia.cz

Společné výročí nebo narozeniny - významná data, na která by se nemělo zapomínat.

Článek

I když se mají partneři ve vztahu rádi, občas dochází k nedorozuměním či nechtěným opomenutím, která mají za následek zbytečné dohady či výčitky. Server AskMen proto sestavil pár bodů, na které by neměli především pánové ve vztahu vůči svým něžnějším polovičkám zapomínat.

Nikdy, ale opravdu nikdy nezapomínejte na narozeniny nebo výročí

Muži a ženy všeobecně ve vztahu vnímají různá data s různou důležitostí. Není třeba slavit každý týden či měsíc, který uplynul od prvního setkání či seznámení, ale zapomínat na výročí svatby, případně narozeniny partnerky, by muž opravdu neměl. Pokud už na nějaké výročí zapomenete, nesnažte se o tom vtipkovat. Ženy pro takové vtípky rozhodně nemají pochopení.

Nezapomínejte na komplimenty

Pokud si na komplimenty vůči partnerce nepotrpíte, zkuste se překonat a nějaký občas "vystřihněte". Budete-li ale chválit, buďte rozhodně upřímní. A také specifičtí - pochvala "vypadáš dobře" sice potěší, ale "mám rád tvoje vnadné křivky" rozhodně vyzní lépe.

Nezapomínejte, že ženy jsou romantičky

Téměř každá žena je romantická duše, snad až na pár výjimek. Není tedy nutné se ptát, jestli se jí líbí dostávat květiny nebo malé dárečky. Neptejte se, a čas od času jí něco malého kupte. Takový malý nečekaný dárek dokáže ve vztahu divy.

Foto: Profimedia.cz

Občasný bezdůvodný dárek v podobě květiny jistě udělá každé ženě radost.

Neváhejte se zeptat, co se partnerce při sexu líbí

Umění komunikace je důležité nejen všeobecně ve vztahu, ale i v sexu. Každému se totiž nelíbí to samé a najet "na stejnou sexuální notu" dá občas trochu zabrat.

Pokud tedy chcete partnerku opravdu potěšit, a nejste si přesně jist, co se jí líbí, zeptejte se. Dobré je ale také vhodné načasování. Rozebírat oblíbené sexuální polohy u večeře by asi nebylo vhodné.

Naslouchejte a vnímejte

Občas je opravdu těžké udržet s ženou krok a bedlivě naslouchat všemu, co říká. Pokud má ale snahu vám něco sdělit, opravdu se soustřeďte a naslouchejte. Mužů, kteří umějí naslouchat, si ženy cení.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si užívat skvělý sex v jakémkoli věku

Sex k životu neodmyslitelně patří. Tak zní tvrzení, s kterým nebude jen málokdo souhlasit. Stejně tak s výrokem, že s přibývajícími roky se jeho intenzita...

Proč není dobrý nápad mít sex se svým ex

Rozchod není nikdy legrace, zvlášť když vás partner po sexuální stránce dokonale uspokojoval. Vyspat se s ním i po ukončení vztahu tak může být velmi lákavé...

Jak poznat, zda je právě On ten pravý

Přesto, že bychom si to přály, neexistuje žádná magická odpověď na hledání dokonalého partnera. Objevit, zda je právě on ten pravý, trvá obvykle nějaký ten...

Výběr článků

Načítám