Hlavní obsah

Láska mezi dětmi vzplála díky rodičovské lži

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONG KONG

Internet skýtá široké možnosti a mnozí ostýchavci využívají seznamky on-line. Najít životního partnera se zdá být sice velmi rychlé a hlavně jednoduché, následné osobní setkání však může znamenat doslova šok a nejedno překvapení.

Foto: Policie ČR
Článek

71letý Číňan se na internetové seznamce trochu omladil a při zadávání osobních dat si ubral celých patnáct let. Jeho zjevným záměrem bylo přilákat co nejmladší přítelkyni, která by s ním eventuelně sdílela zbytek života, napsal čínský list Information China.

Stud za věk

68letá ochotná žena se skutečně přihlásila a věkově muži vyhovovala - udala, že jí je o 20 let méně. Záhy mezi oběma začala pučet láska, která v elektronické podobě trvala celé tři měsíce, než "zralá" Číňanka přijala pozvání k osobnímu setkání.

Hlasujte v anketě na konci článku:
Lžete o svém věku?

Oba důchodci se však za svůj věk natolik styděli, že na rande poslali své děti v domnění, že se napálený partner naštve a už se nikdy neozve. Schůzka mezi dcerou a synem ale měla nečekaně velký úspěch. Nastrčený pár vše objasnil, zamiloval se do sebe a na leden už je nachystaná veselka.

Anketa

Lžete o svém věku?
Ne, nikdy
79,8 %
Ano, velmi často
5,6 %
Jen občas
14,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 930 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám