Hlavní obsah

Je ideální čas pro pomalé milování

Novinky, ald

Kdy jindy vyzkoušet pomalý sex než v době, kdy nikam nespěcháme a máme více volného času? S trochou praxe uvidíte, že pomalé milování přináší nejen lepší propojení s partnerem, ale třeba i kýžený orgasmus.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Je pomalé, procítěné a mnohdy vášnivější. Pomalé milování se stalo trendem posledních dnů, ale jeho kořeny můžeme najít už v tantrickém sexu. Pro obě techniky milování je totiž příznačné, že dbají na propojení mezi partnery. Zároveň kladou důraz na všímavost a moment „teď a tady“.

Při pomalém sexu nikam nespěcháte a užíváte si všechno, co přítomný okamžik nabízí. „Pomalé milování je o tom, že jste soustředěná a věnujete pozornost všem pocitům a emocím, které skrze vás procházejí. Zároveň ale sama sebe nesoudíte za to, co cítíte,“ vysvětluje spisovatelka a sexuální koučka Tenga Alix Foxová pro Stylist.

Jak ozvláštnit milostný život v karanténě

Vztahy a sex

Proč zpomalit?

Práce, péče o rodinu a koníčky. Není divu, že během takového shonu vnímáme sex jako další z úkolů, které musíme rychle odfajfkovat. Přitom pomalé milování by do denního plánu měly zahrnout všechny ženy, které potřebují uvolnit a cítí, že s partnerem nejsou na stejné vlně.

Pomalý sex sice nemá žádná pravidla, přesto nejde provést lusknutím prstu. „Myslím, že zejména ženy bojují s tím, že neví, co od sexu doopravdy chtějí. Málokdo umí oddělit to, co chce dělat, od toho, co od něj očekává partner,“ tvrdí spisovatelka Flo Perryová.

Jenže během pomalého sexu není prostor na vnitřní otázky ani na hraní divadélka. Pomalého milování totiž docílíte v momentě, kdy si budete užívat každou vteřinu sexu, a to s absencí vnitřního hlasu, který vám jindy říká, co dělat a nedělat. Pokud se pomalému sexu podvolíte, pak možná zažijete nespoutané milování, které navždy změní váš sexuální život.

Co dělat, když je partner naprosto beznadějný v posteli

Vztahy a sex

Ideální poloha? Vyzkoušejte lotos

Za jednu z nejideálnějších pozic pro pomalý sex se považuje pozice lotosu, která vychází z tantrické sexuální pozice zvané „yab-yum“. Cílem lotosové pozice je prohloubit intimitu mezi vámi a vaším partnerem.

Pozice lotosového květu není příliš náročná, a tak si ji dokáže užít opravdu každý. Základem je, aby partner seděl v tureckém sedu na zemi (pro mnohé muže je turecký sed nepříjemný, tak stačí, když zůstanou jen v klasickém sedu), zatímco vy se na něj obkročmo posadíte. Nohy obmotejte okolo jeho těla a poprsí jemně přimáčkněte k jeho hrudníku. Následně se nechte unášet pocity, které ve vás tato pozice vyvolá.

Foto: Profimedia.cz

Pozice lotosového květu

Zaměřte se na další zdroje informací

U pomalého sexu nejde jenom o pocity, které zažíváte během samotného milování. Koncept pomalého milování totiž zahrnuje vše, co zlepšuje sexuální život. Od aplikací, ve kterých se dozvíte o nových sexuálních pozicích, až po knihy zaměřené na prožitek sexu.

Na vzestupu je také zvuková pornografie, která se zaměřuje především na dámské posluchačky. Jednoduše řečeno, s pomalým sexem souvisí vše, co vaše milování dokáže pozvednout na vyšší a procítěnější úroveň.

Audio erotika - nový populární trend mezi ženami

Vztahy a sex

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si s partnerem užít více sexu

Sex je důležitou součástí každého vztahu. Ať už si ho někdo užívá denně nebo jen jednou týdně, pravdou je, že po čase začíná jeho intenzita pomalu klesat....

Výběr článků

Načítám